HM outfits

YUMMY!!

Furuvik

shaa! idag har ja varit på furuvik med älskling, hans bror o mamma :P de va trevligt och massa sötta djur :P hade tänkt att lägga upp bilder men då blir kenny bara grinig för de laggar för han då...-.- jaja inte mkt mer om de..
imorrn e de skola med sovmorron... :) vilket e härligt :) 
fyyy va trött man e då........så bye!!!

Dragrace!!!!

var ju på de idag, lika kul som förra året typ ;) tog JÄTTE MÅNGA bilder :D men lägger nog ut dom imorron för ska fixa klart mig nu sen drar jag till stan och träffar emsi, sandy o crille :P ska va lite vid ån sen drar vi nog till skeppet :) hehhe jaja byebye!!! :D

Today's Shopping!


Soft dag!

sitter här nyduschad och idag blir de en härlig dag ;) kunde vakna en timme senare men skullle vara skönare om ja kunde ta en buss som gick en timme efter den ja ska ta...men jaja har en lektion sen slutar jag :D och då ska ja möta emsi o sandy som ja skrev i förra inlägget ;)
jaaaa..............vad mer kan man skriva då? ;) får väl försöka mobilblogga sen då ;) passa på medans de funkar :P
hehe jajja herrå!!
 
åt glass för några dagar sen, ser riktigt gott ut eller hur? ;)

oaktiv.se

sha! har inte varit så aktiv nu men har försökt typ, har ju varit första skolveckan ju. men iaf idag så hade vi bara skitlektioner typ, naturkunskap, religion o svenska, hade inte lust med de men man måste ju...men när man väl hade slutat så satt ida o ja kvar i cafeterian o lyssna lite på folk som uppträde men de sluta med att vi satt o snacka tills man fick skäll (inte jag men haha) de va väldigt roligt att se ida käfta emot lärarna så satt där och höll på att dö av skratt haha ursäkta men de e ju så kul bara.
sen efter de så drog ja till sosso där mickis o ryan hade kommit men va inte där så länge innan vi skulle åka hemåt :P 
sen nu så har ja betalat mina räkningar som vart run 1200 XD men de va typ lika mkt förra månaden oxå ;)
 
imorron har ja sovmorron typ nån timme, sen lektion nån timme sen drar ja till stan o möter emelie o sandra för en liten dag på stan + cupido sallad ;D hiihih 
 
eh ja nu ska ja fan försöka sova ;) så BYEEEE

Good night

Nu ska jag sussa!!! God natt sov gott alla! :D imorron går jag långdag.... Bye!!

Har plockat svamp idag :)


Ajjj...

har sån jävla huvudvärk :(

Har lust att sova..

jaa, jag vaknade faktiskt för tidigt så de e väl lite förståligt..men isf ska ja nog ta bort mitt smink ;) 
längtar tills på fredag!! då får ja pengar XD ska faktiskt beställa en vinterjacka, men de e inte alltid den affären har rätt så får väl se om man får skicka tbx den oxå ^^ men tänkte att testa ändå för de var billigast där :)
 
jaja byee!! :D

Första skoldagen då...

Jepp! idag börjar ja i skolan, sista året e iaf en positiv sak ;) just nu väntar ja på att mitt hår ska torka så ja kan platta de :P
kmr nog ta med mig min nutrilett, den e så god o de e säkert nån tråkig lunch som typ köttbullar o makaroner eller fisk o potatis...alltid säger ja bara!
igår målade ja mina naglar o så här vart väl resultatet ;)
 
 
innan emilia o lydia åkte hem igår så matade ja lydia med välling och då skulle hon va mysig o hålla i mitt lillfinger :)
 
 
sen för några dagar sen så tog ja kort på mina läppar xD
 
 
byee!!!

In till stan igen

Sitter på bussen just nu. Ska träffa Sosso igen men ska typ bara hjälpa henne slinga håret ;)
Har insett att jag behöver nya skor. Har 3 par typ likadana och alla är trasiga. Ska väl be mamma skänka mig ett par ;) kostar ju typ 99 så de borde vara lugnt :)
Åh har insett att min outfit som jag har vore perfekt med ett par boots.
Har slitna jeansshorts, vitt linne och typ beige cardigan
Höhö finns ett par på HM :)

Herrå!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2420418/images/2012/pic_502f7fab9606ee27a1002862.jpg" class="image">


In till stan igen

Sitter på bussen just nu. Ska träffa Sosso igen men ska typ bara hjälpa henne slinga håret ;)
Har insett att jag behöver nya skor. Har 3 par typ likadana och alla är trasiga. Ska väl be mamma skänka mig ett par ;) kostar ju typ 99 så de borde vara lugnt :)
Åh har insett att min outfit som jag har vore perfekt med ett par boots.
Har slitna jeansshorts, vitt linne och typ beige cardigan
Höhö finns ett par på HM :)

Herrå!!


Max

Har åkt in till stan för en dag med syrran. Sitter på Max just nu :P yum!
Hittade en rosa cardigan för 29 kr på Gina tricot :O billigt!! :D


Bläää

Shaa! Skulle upp om typ mer än en timme egentligen men är spec så vaknar vid 5 tiden igen! Ska försöka somna om en timme tror ja nog.
Ligger med en jävla huvudvärk oxå så de blir nog inte så jävla lätt att somna heller..
Jaja hej då!!!


Off to IKEA

Hello!!! snart drar ja till bjk o tar bussen därifrån mot stan o träffar upp syrran för lite frukost på ikea ;) kmr antagligen gå runt där oxå men ändå ;P 
haha min katt e så rolig! XD
 
haha asså kolla hon ser ut som en korv XD men hon e söt oxå xP

Busy

hejhej! idag har man knappt varit hemma ^^, när ja vakna så åt ja typ sen la mig en stund till bredvid älskling ♥ sen mot 12 tiden så drog mamma, jag, elin och julia in till uppsala. skulle visa upp mormors bil som vi har försökt fått såld ett tag nu, o fick den såld oxå. men lämnade elin o julia till sophie medans mamma o ja visade bilen. sen efter de åkte vi tbx till sophie o då fikade vi lite. De vart vattenmelon, kakor o glass men åt inte glassen. sen drog vi till elgiganten där ja fick en ny plattång. bättre än min gamla måste ja säga. den här går upp till 200 grader istället för 180, har ju skyddspray som tål upp till 220 grader så kan platta utan att slita allt för mkt ^^, men sen drog vi till coop o handlade mat typ. sen drog vi hemåt o jävla bilkö bara för E4an ska vara avstängd -.- dom kanske skulle ha byggt den bra från första början! jaja när man kom hem så fixa vi mat, de vart risnudlar med korvstroganof o grönsaker för den som ville. e fortfarande mätt hehe.
har inte tagit några bilder idag men kanske gör de senare :)
BYEE!!
 
grr! zigi!!

Haha rand

inte mkt till ran men lite ;)
 

Haha rand

inte mkt till ran men lite ;)
 

Trixie

sötnos har spenderat senaste dagarna på mitt rum ;)

Färgat håret

:D
 

När alla säger nej ska jag säga ja

Shoo är trött o hungrig så ska väl ta o äta nått. Vill att min karl e här just nu. Men han fixar sitt rum så..
Ska färga håret idag. De blir nog bra ^^
Ska dra nu herrå!!


Välkommen hem

typ. kom hem igår, de första ja gjorde va när ja kom hem var att fixa mitt rum, tog 3 timmar typ mer t.o.m. 
har haft dåligt med mitt internet oxå så drf har ja inte bloggat nått, men lägger väl upp bilder så kan ni ju se hur de har varit, dåligt väder typ hahah har inte badat nått alls, weea...
 
 
 
 
 
 

Nyduschad

Och väntar på att Kenny ska ringa. Har packat klart o e redo att åka :)


Rullsand

jag fryser! hehe idag vakna man upp hos älskling o de va härligt :) idag ska älskling o ja till rullsand me hans mamma o hennes sambo. dom sover i husvagn o kenny o ja kommer få en egen stuga :) myyyyyyyyss!! :D spendera hela helgen på rullsand innan skolan e härligt :P missar att vara med mina vänner som vi hade planerat men de kan vi göra en annan dag oxå :) 
jaja herrå ;)
 
trixies nos :D

Hos älskling

Ligger o kollar på wolfman just nu :) härligt härligt , imorrn ska man väl upp tidigt för Kenny ska till Ikea och köpa mer grejor :P jaja herrå!!


Hej! Nu har man kommit hem, väntar på mat och efter de så drar ja hem till älskling :) blir ensamma ikväll haha :3
Efter mötet så drog vi till gränby där ja köpte ett asballt linne för 29kr och ett nytt Iphone skal vilket ja verkligen behöver! Hade lite svårt att välja men sen vart de ett neon rosa :P och eftersom ja inte kan ta kort med telefonen på telefonen så visar ja senare :P
Men på gränby köpte vi vaniljhjärtan och kaffe och choklad som vi åt i bilen :P gott gott ^^
Jaja nu e ja bajstrött så palla!!
Herrå!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2420418/images/2012/pic_5023d4d19606ee42ea000029.jpg" class="image">


Mot mötet


Chillar på Ikea

Med familjen :) äter just nu men köpte en matta till mitt rum och galgar till garderoben o en ny ram som e snyggare och hel haha o så köpte ja en blomma till min vas :)


Puss ♥

bara för våra djur är så underbart söta :D

Möte

Vart inställt, blir imorron kl. 10 istället . Vakna nyss de behövdes :) Hejdå!!


Red hair

har faktiskt betämt mig att färga håret rött. men blir på måndag, så en vecka innan skolan. älskar rött hår, de e så jävla ballt hehe passar i de oxå så :)
 
så jävla söt ariana är :)
 
vackra rihanna :)
 
första gången ja färga håret rött, de kmr bli rödare nu o inte mörkt i topparna :)
har köpt denna färg
 

orkar inte!

har varit sjuk i 2 veckor nu, ska ja behöva komma sjuk första skoldagen eller? ^^ har t.o.m börjat ta host medicin men de e ju knappt så att de funkar..och ja fryser...orkar verkligen inte, ja va ju sjuk i 5 veckor i våras de räcker väl?? 
 

Good morning

Trött och mår illa, måste väl äta nått? Idag blir de typ först Ikea sen möte. Sen drar ja hemåt med Julia medans mamma och Elin drar till sjukan o kollar EKG lr EEG lr va de va hjärnan iaf. Men hejdå ska försöka gå upp nu


Natti

Natti! Jag är bajstrött och saknar solen.. Imorron ska ja på möte och senare blir de utebio :) nu lyssnar ja på lite musik innan ja somnar :) Godnatt!!


Garderob

Jupp nu har man en garderob. Men behövs limma lite för den var jobbig att få in i bilen så den gick lite sönder men de fixar man snabbt :) om man har trälim dvs... Jaja nu är ja trött och orkar inte med min familj för tillfället -.- så hejdå!!


Rain

 
my wet pussy xD
 
 
regn kav vara ganska fint ändå :)

Nyvaken?

Typ. Sov kanske en halvtimme men de va skönt, den här gången tog inte Mimmi mitt täcke xP jag tror de e mat snart så ska väl äta sen drar ja väl och hämtar min garderob :) lägger väl upp bild på den sen :) Herrå!!


Rensat

mitt rum, de va inte mkt som kastades iväg men ändå, gjorde de snyggt för min nya garderob :P men tavlan som ramlade ner försvann de e skruv från så kan inte hänga upp den förren ja hittar en ny..jaja bye!!
 

har ej visat

2 grejer som ja har köpt :P
 
inte för att ja vet vad de betyder men den var mysig de e huvudsaken :) köpte på JC för 75kr
 
 
skinnväst från gina tricot för 199kr men fanns bara strlk 38 kvar o ja har 36 men funkar ändå :)
 
 
 

voff

chantil efter att ha varit ute i regnet igrå :P
 
chantiil
 
fick ingen bra bild när dom busade, men innan chantil kom så va mimmi helt fashinerad av att elin o mamma byggde en hylla :P
 
Trixie vart lite busig o hoppa upp på bordet :P

voff

god morron alla! sitter i soffan och tar de lugnt ska väl försöka äta nått snart . jahapp va ska man göra idag då utom att hämta garderoben men de e inte förren senare så va gör man tills dess? jaja är uttråkad så herrå!!!

bara för ja har tråkigt ;)

1. SÄTT DIN MUSIK PÅ BLANDA.
2. KLICKA PÅ NEXT-KNAPPEN EFTER VARJE FRÅGA.
3. ANVÄND SÅNGTITELN SOM SVAR PÅ FRÅGAN.
4. FUSKA INTE.


1. Hur mår du idag?
morning sun

2. Kommer du komma långt i livet?
la la la

3. Hur är skolan för dig?

your love

4. Vilken är ditt livs themesong?
when i look at you

5. Vilken är din livshistoria?
wild ones

6. Hur ser din framtid ut?
starka tillsamans

7. Hur blir din morgondag?
backwards

8. Vad är det bästa med dina vänner?
la la love

9. Vilken sång beskriver dig bäst?
tröjan du hatar

10. Hur ser ditt liv ut just nu?
friends

11. Vilken låt kommer spelas på din begravning?
a thousand years

12. Hur var du som barn?
the big bang

13. Vem kommer du gifta dig med?
can i be the one

14. Hur ser världen på dig?
jag svär

15. Vad tycker dina vänner om dig?
skin

16. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
vill sjunga för dig 

17. Kommer du någonsin få barn?
bang bang bang

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
där jag hänger min hatt

19. Hur blir du igenkänd av folk?
dansa pausa

20. Vilken är din livsfilosofi?
song 2 you

21. Vad tycker dina föräldrar om dig?
love the way you lie

22. Tycker andra att du är attraktiv?
soldiers

23. Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
airplains

24. Hur ser du på sex?
samma barn (hahah wtf? XD)

Black dresses

 
 
 
 
 
 
 

Tog visst lite bilder igår o idag :P

 
trixie gillar grannens leksak :P
 
chantiiiiii
 
mammas gamla objektiv till hennes gamla kamera som är 16år gammal :P
 
 
chantiiil
 
jag gillar vår lampa på nått vis :)
 
gillar hur ljuset vart :)
 
mimmiiiiiiii :D
 
persiener ;)
 
lampa
 
rain

opend back

va fan jag har ju köpt några toppar med öppen rygg och inte äns visat de :O får se till att fota de känner jag, men inte just nu :P sen när ja orkar röra på mig haha.
 
dammig blomma hehe

Hmmm

fick en idé...blir nog mkt att göra imorron ;)

Fly or die

sitter o lyssnar på den låten av rock mafia. 
är en aningen glad! ska nämligen äntligen få en garderob! :D har lixom en byrå och nån jävla metall krog ställning som är inte speciellt snygg..^^ men kollade en extra gång på garderoben o insåg att jag måste ställa min hylla på höjden xD men fick till de förr så fixar de nu oxå ;) kmr behöva flytta min nya spegel oxå :( weea den var jobbig att sätta upp jue...och sen så har min tavla ramlat ner från väggen för julia stängde min dörr lite hårt..och de var en smal spik så den hänge löst..jaja kmr nog inte orka fixa det idag hehe jaja bye!!
 
 

Städar :P

Jupp har hittat en garderob så rensar mina kläder :D


Movie

Sitter och kollar på the last song, härlig film :)


The big big bang

 
nice låt :)

Shoe inspiration

alla är från nelly.com, har själv bett om dom sista av mamma i födelsedagspresent nästa månad :P
 
 
 
 
 

Aje

hejhej! vaknade för en stund sen så sitter vid datan o försöker ladda telefonen via datorn och de går segare då måste ja säga XD, men vill ha telefonen i närheten så :P ja idag vette fan vad ja ska göra men hittar väl på nått iaf :)
 
usch har asont i typ sidan om ryggen typ revbenen...ligger nog konstigt tror jag..
jaja ska dra byee!!!
 

Dexter

Shaa!! Ligger i soffan med älskling och kollar på Dexter härligt program. Är astrött och hostmedicinen hjälper oxå till med de Hehe jaja herrå!!


Love

hejhej, väntar på att kenny ska komma :) tänkte sätta på en film men sen skrev han att han var på väg o tror inte han har lust med en tjejfilm xD hehe jaja kanske kan kolla ändå ;) 
idag har ja inte gjort så mkt. tagit de lugnt. varit yr för ja dricker så dåligt, dricker inte vårat vatten heller för de e så jävla mkt kalk i de så tkr inte om de. jaja herrå!!
 

Bilder jag har tagit men inte visat :)

chantil :)
 
de e nått med katter och kartonger xD
 
vår tripp till stockholm :)
 
'
loka
 
mot stockholm
 
hahah rosa lastbil XD
 
mot sthlm
 
vår goooooooda mat tills getingarna attackerade..
 
julia :)
 
min kusin som sa att jag inte ta kort XD
 
de är som små runda bollar :DD
 
dom växer upp så fort XD
 
blondieeeee
 
haha ja så här ser mitt hår ut just nu XDDD
 
 

Backwards

najs låt :D

Orange eller rött?

har typ de där oranga just nu men har köpt en röd hårfärg fall att så..vad ska de bli då??

Party haha

hejhej och god morron :) är lite förvånad att hela familjen sover, mamma brukar alltid vakna först :P jaja.
idag blir de inflyttningsfest då :) ska försöka se till att jag faktiskt färgar ögonbrynen den här gången XD skulle ju ha gjort de för några dagar sen :P men aja nu tänker ja spela sims :D hihih BYE
 
Drack den här häromdagen ;)

Lots of love

hejhej! sitter här och chillar, ska väl ta o sova snart :) har nyss kollat på LoL för 3e gången XD asså fan den e ju asbra! :D typ min nya favvo film :P yeah!! eh ja imorron blir de inflyttningsfest för robin (emelies kille) som flyttar in inte alls så långt ifrån mig XD haha jaja.. ska bli skojj imorron iaf :) nej nu e ja as trött xP så byebye!! :)
 

05.30

Hejhej. Eh ja nu har jag vaknat och ska väl försöka somna om snart. Men igår så va ja hos frisören. Och hon jämnade till min hårfärg så att de skulle bli jämnare när jag själv färgar de, dvs om ja gör de för de vart rätt bra xD men de jag vart besviken på var att hon sa att hon inte tog nått på längden fast hon klippte av typ 3,4 cm.. Så jag ska ta och använda recinoljan som en tok igen hehe. Jaja god natt/morgon :)


RSS 2.0