Första praktikdagen på vero moda

Hej alla pigga! Sitter i vardagsrummet typ nyvaken, somnade efter maten x) , idag hade jag praktik på vero moda o de var helt ok, men vart rastlös alldeles för många gånger o så ska de inte vara tkr ja men folk var trevliga o så :)
Men efter de så drog jag hem så fort som möjligt :p hehe slutat fyra som ja hoppades på :) öh ja vette fan va som händer nu då men aja Bye!


1a advent

God dagens alla adventmänniskor ;) sitter nu i bilen på väg till Uppsala (eller e typ här) men vi ska till syster på lite adventsfika :) o lämna post..men aja :p
Igår satt ja ju o titta på vampier diaries hela kvällen tills 5 på morgonen asså fan va bra de e! Typ dör xD haha men sen kom Kenny hem till mig o vi somna typ 6 så ja gick upp 1 idag x) hehe aja inte mkt mer att säga så Bye!


Saffranscupcakes

Hej alla glada! oh shit såg precis att klockan e 11 får bli ett kort inlägg! så öh idag har de börjat snöa o ja har gjort saffranscupcakes som var as goda! o sen så e de prao imorron så ska upp kvart i 7! eh japp! måste rusa men här får ni 2 snabba bilder

Vampier diaries

Shaa! Ligger i min säng o tittar på vampier diaries ensam..Kenny är hos sin bror o spelar x) han kommer iaf inatt o ska busa med mig ;) som han gjorde imorse o bästa sättet nånsin som ja har vaknat på (yes i'm dirty ;)) tihihi aja idag så har man varit i stan o fått min jacka :D o en taklampa, äntligen! XD har varit utan en typ en månad x) o så sen imorron ska vi till Sophie o fika :) vette fan va mer ja ska skriva så byyeee!! XD


Bowling och Julfest

HEJ! idag så var de skola o har varit rätt soft, har umgåt rätt mkt med ida för lollo sprang iväg så vi tappa bort henne några ggr hahhaha XD sen gick vi på stan tsm en stund :) sen drog ja o kenny (+ hans jobb) till bowlaget där vi bowla o snacka om att ja vart chockad när jag fick en strike :o fast efter den gick det kasst o jag förlora hårt! haha xD men iaf dom skulle äta o maten tog ju sån tid så jag åt inte, skulle ändå äta på julfesten så...men drog sen in på toan o böt om för tänkte inte bowla med klänning heheh xD aja senare kom mamma o pappa o hämta mig o vi drog till julfesten o då var de go mat o grejs, o den va en kille som skriver i unt varje söndag som var där o snacka om rolig kille asså, typ komiker lugnt! höll på skratta sönder xD o hans låtar som han har skrivigt var ju oxå kul XD hhehe men senare kom pappa o hämta oss o då drog vi till ica maxi o småhandla o kom precis på att vi klömde LF mjölk haha XD men ska ju till stan imorron så heheh. sen nu så e man hemma o de e rätt skönt :) ska snart ta bort mitt smink o gå på toa :) (småöppen? ;)) hehee aja bye!
P.S Älskar HM mer än förr, jackan ja skulle ha den rean hade tagit slut igår men jag får halva priset på den ändå :D yaaay :D PussPuss!!

Dricka?

shaa! sitter o fixar naglarna, har väl hållt på nån timme o e inte klar ännu, har en kvar att måla o två som e inte riktigt klara än, borde lixom sova nu ju hehhe, men får väl försöka var på topp imorrn ändå! saker som händer imorron e.
SÅ BYE!

Mobilbligg ;)

ShaaShaa! Sitter i kennys säng medans han sover (ska väl väcka han snart) idag e de inte heller nån skola så idag ska vi på bio o käka middag fast just nu har man lust att typ bara gå o äta på donken lr så ;) haha men får väl se hur de blir med det :) men iaf så ska jag väl ta o dra vidare med att väcka Kenny ;) så byyyye!


Bio

Sha! idag var de ingen skolan men drog dit o gjorde ett prov i samhäll sen va de bara att dra hem ;) sen efter de så drog till HM o kollade på dera jackor som dom har för halva priset o e en aning småkär i en haha de tråkiga e att dom har den bara i strl 34 o ja behöver strl 36 så ska dit när ja har fått pengar o sen ska ja kolla om dom har den i 36 annars köper ja 34 ändå o bantar typ 2 cm runt mina armar och midja XD hehe annars så imorrn ska man på bio med pälsklingen :) vi ska kolla på breaking dawn!! (jag vinga han mohaha) Längtar redan :D typ innan bion skulle vi käka tror ja han sa...? heheh aja whatever ;) typ inte mkt mer så bye!!!!!

Idol

Shaa allihopa! Här ligger jag i kennys brorsas soffa :p Kenny o ja e hos han o Kenny spelar medans ja kolla på idol för första gången detta år :p aja de funkar ändå :p får se hur detta går
Inge mer att säga xD 


Skola.....

Shaaa snart e de skola men e redan här o ska ha klädsömnad B o måste kolla vad ja fick i A o kolla när jag har utvecklingssamtal haha typ senare idag har man prov o hoppas fan de går bra jippi ... Bye!


3vligt

hahah som folk vet så fick ja ju 3 på min nya mobblifon o så såg jag att ja hade fått mobilräkningen (undra hur länge den har legat här utan att nån har sagt nått..) o trodde de skulle bli typ 400-500 spänn att betala men vart bara 202 o då vart man glad kan man ju säga, typ lite smått orolig att ja inte skulle kunna betala hela summan xD asså livet ser ljust ut igen :D plus att ja får 100kr över som är lite hjälp till en grej ;)
anyway idag så har de varit skola o fyfan va jobbigt de va på gympan men vi fick iaf beröm :P haha, kan behövas ibland för att orka kämpa. Sen hade ja lånat en bok idag o sen på svenskan så säger hon att vi ska läsa en annan bok O.o! suck! aja får väl låna om boken i värsta fall :P
.
.
.
efter skolan så drog man till sosso med kenny o var där en stund o sen drog man till stan där hon köpte sin jacka o lite andra smågrejor, o när ja skulle dra hem så var ja så jävla törstig så tänkte stanna på donken men neeej de hade 2 kassor öppna med lång kö....folk har lixom brottom fan! så var törstig ett braaa tag haha e de fortfarande :P jaja typ inte mkt mer utom att ja har pluggat vilket e ganska ovanligt haha xD jaja BYE!

Sista dagen på bikbok :(

ja idag var de sista dagen på bikbok o de var tråkit eftersom alla var så snälla så man ville inte därifrån... men anyway, jobbade till fem idag o ja trodde ju att jag skulle få sluta tidigare för ja har gjort de alla andra dagar menmen, en heldag får man väl gå plus att ja var borta typ en timme hos tandläkarn som ja ska till igen om exakt en månad, o ska snacka mer om tandställningen o sen besöket efter så får ja den! wihoo trött på snea jävla tänder asså!MAN! höhö, aja efter praktiken så gick ja runt på stan med syster sophie som skulle köpa lite julpynt till huset :) o de vart finfina grejor plus att hon la undan en jacka på bikbok som hon ska köpa imorron så ja ska träffa henne imorron oxå ;) o imorrn e de skola o vi har prov! asså kan lite iaf de kan ja erkänna men ska ta o fortsätta plugga nu så byee!!! :)

sjukt härlig låt, kanske lite deppig text men älskar den ändå :)

Bilder från söndags

gammelfarmor<3
morfar<3

high of love

hejsan alla, ligger här ensam i sängen o ska väl snart ta o sova eftersom de e farsdag imorron så ska upp o fira pappa lite snabbt ;)
sen annat som har hänt sen ja blogga e skola o har varit mkt med kenny som t.ex så var vi på bio o kolla på "in time" som var sjukt bra btw :) ska på bio snart igen o kolla på tintin me hans farsa o så ska vi titta på breaking dawn typ nån vecka efter premiären :P fick ju biobiljetter idag tihhi ;) sen typ i torsdags var de ju girls night så drog till praoen o shoppa lite där x) köpte en tröja en skjorta o en klänning att ha på julfesten, julafton o nyår ;) hoppas man får fira lite med kenny, vi planerade lite men får väl se hur de blir ;) jaja så länge man e med han så e allt perfekt :)<3  aja vet inte vad mer ja ska säga så bye ;)

<3

Kärlek till låten o videon! <3

Praktiken jaao!

haha har inte berättat nått om min praktik juee :D jag praoar  på Bikbok o de e kul o alla är snälla där så trivs sjuktbra! :) men iaf praoar måndag,tisdag o onsdagar fast sista veckan är nästa för ja kunde bara praoa i 2veckor, men har haft sköna tider :)
imåndags fick ja jobba 10.20 till 16.30 o igår jobba ja 10.20 till 15.55 o idag jobba jag 12.25 till 18.20 haha anledninen till de va att min klocka ringde inte imorse så då ringde jag o sa de o hon sa att de var lugnt o att jag kunde komma dit om ja ville(vilket betöd att ja inte var tvungen) fast ja valde att åka dit ändå :) så ja var framme då vid 12.25 o min handledare frågade om ja kunde jobba till 18 o då sa ja att de var lugnt ja kom ju ändå så sent så :P fast de vart 20 över för båda höll inte koll på klockan :P men de var bra för då behövde ja inte vänta lika länge på bussen :P men anyway! har haft kul men de har varit lite pain för min rygg o mina fötter fast de e ändå kul :D tihhih!
o imorron e de nått speciellt i uppsala så de e rea lite överallt plus att de e öppet till kl 9 istället för 7 ;) haha!
aja annat som har hänt e väl att man har sovit hos älskling :) o tror inte de blir nån film idag för klockan är över 10 o måste sussa för man ska ju upp typ kl 6 o duscha o sen dra till skolan...tror ja praoar hellre :P
BTW! LOVE YOU KENNY LARSSON! :)<3

Girl's night

hello! igår drog man till lollo o hade lite tjejkväll tyvärr kunde inte ewe komma :( men hade kul ändå :)
först åt vi jättegod fläskfile med pomes fast lollo o ja fick potatisgratäng ba för vi älskar't ;D sen satt vi oss o spela buzz o först vann lollo sen vann ja o emma(vi var i ett lag) :) sen sjöng vi singstar o de va skoj fast faila lite i början för emma hade satt in sladdarna i fel uttag så den som vann förlora egentligen x) sen satt vi o titta på catwoman och i robot :P sen under filmerna drog emelie o sandra hem, men vi fortsatte att titta på TV o kolla lite på south park o lite annat skit hehe inte mkt mer att säga så BYE! ;)

blir inge

buuhuu :( blir inge tjejkväll idag men blir de imorrn istället :) o då kan ja iaf sova där ;) hihi ska bli kul :) har inte mkt mer att säga nu så bye ;)

China garden

Sha! i onsdags så firade vi emelie ju för hon hade fyllt år :) vi gick på china garden o de va kul o gott;) synd att sandra inte kunde komma :( men ses nån annan dag ;)
när vi kom dit så fick vi vänta på lollo för hon vart lite sen med halkbanan ;) fast hon klara sig bra iaf :) aja sen käka vi typ as mkt XD när vi smälte maten innan efterrätten så fick emsi öppna sina presenter o så sjöng vi så ''ja må hon leva'' o då fick hon glass med friterad banan med ett litet ljus på medans vi fick ta glass o frukt som vanligt XD hehe kul va de iaf :) o efteråt drog vi till lollo o emma o sussade där ;)
men här kmr några bilder iaf :)
o idag ska man till lollo igen på lite tjejkväll ;)

Buss'n går om 1 timme

ja som rubriken säger så ska ja dra till bussen om en timme om inte pappa är snäll o skjusar mig till emsi för vi ska till stan på middag sen ;) ja jag är iaf klar så :)
vart fett glad att tröjan passa finfint med håret ;)

Störd ja e XD

Shaa! haha en rolig grej som hände typ i måndags tror ja de va :P kenny o ja låg i sängen o titta på tv, o så kmr de upp på tv6 att vampire diaries börjar igen den 18 november, o asså gud ja tror ja aldrig har blivigt så glad XD asså ja vet att de har börjat i usa o så men jag tkr om att vänta, de bygger typ upp spänningen :P så jävla najz! haha längtar sjukt hårt! :D o så börjar ju grimm den 17e då mamma fyller år btw xD hehe aja bye! ;)

Red

Nu e man nyduschad o nyfärgad ;)
bild!

Middag

Hej! idag ska vi fira emelie för hon har fyllt 18 yaay ;) haha så idag ska vi till china garden o äta o så ska hon få preseter av oss o får hoppas hon blir nöjd ;)<3 så just nu färgar ja håret o ska duscha efter de fast utan schampo o så de e ju såklart ;) sen ska man väl fixa naglarna lite oxå :P
Lägger upp bilder sen efter middagen o sånt ;)

RSS 2.0