Dinner

Hejhej! :) idag ska jag ha middag med mina vänner för jag har fyllt år :) ska servera avokado till förrätt och kött och potatisgratäng till varmrätt ;) sen blir de typ chips och godis och lite film :P Höhö jaja nu ligger jag helt rastlös och de e för tidigt att fixa sig och jag har städat så vet inte vad jag ska göra... Jaja herrå!


We are beutiful like diamonds in the sky

Rihanna-diamonds (in the sky)
 
 

Min tanke

haha jag tänkte, fan va najs att gå ut och jogga lite när det duggar, så kollar man ut en stund senare och de spöregnar XD haha men kanske går ut när de har lugnat sig ;) höhöh
God morron btw! :D
och herrå! ;)

Nails

Shoo! Ligger i sängen nu och har nyss målat naglarna :) vart riktigt nöjd med de nya nagellacket :) köpte depend nr. 22 och 30. Nr 22 är ett rött skimmerit nagellack och nr 30 e silverglitter men det kmr inte lika mkt glitter som ett annat glitternagellack som dom har. Vart as fint iaf och bra för min fest lr va man kan kalla de på lördag ;) Höhö jaja ska fan sova nu så herrå ;)


Väntar...

..på älskling :D han kmr när han har ätit :) hihi miss him to easy .. Jaa vad har man gjort idag då? Legat i sängen, ätit, kollat på tv, ritat, diskuterat vem vi skulle va hos typ 3 ggr xD haha jaa nu lyssnar jag på maroon 5-she will be loved underbar låt :D tihi ;) jaja herrå!!


3 days left :D

sen fyller jag år ;D höhööh
 
give me back my hair!!!! :'(((((

Morning!

go morrn :) sitter i sängen och tar de lugnt :) idag ska man va med älskling, men de blir väl inte förren lite senare på eftermiddan, han ska köpa present till mig (a) hihihi vet faktiskt vad de :P men kul att få nått man önskar sig ;) höhö. 
juste! igår var ja lite på tradera :P budade på lite löshår xP äkta, en rad för 129kr så budade på 2 rader (de va företag som hade de) så de vart billigt :) problemet e ju att de va 2 olika färger men går ju att färga :) tror den en passar rätt bra. de stod platinablondt som ja typ har nu :P jaja inte mkt mer att skriva ;)
 
BYEE
 
ballt att ha sån tatuering ;)

orkar inte med ett skit längre

orkar inte!! så trött på allt och alla! vill ingenting, bara ligga i sängen och gömma mig! vill gråta ut men kan inte..varför så jävla känslig? vet inte äns varför jag e arg o ledsen "/ blir väl de av att vara sjuk? har mått piss hela dagen och vill sova igen....orkar inte äns blogga ^^ har kännt mig så jävla ensam hela dagen. vill inte... ska bara lägga mig under mitt täcke och lyssna på musik....

Draw

heheh en till som jag gjorde nyss som ja vart nöjd med ;)
 
måste ärligt säga att den ser fan bättre ut irl xD

Drawing

har suttit och ritat idag faktiskt :P här e en grej som ja vart nöjd med :P
 
 
instagram: therese93

Modevisning

Shoo!! de va ju uppsala fashion week nu :) hade bra lust att åka in i dag men har inte mått något vidare :/ men var och kolla lite i fredags med sandra :) kolla typ bara på modevisningen men de va kul :) fotade oxå :))
så här e bilder ;)
 
inte världens bästa bilder då men ändå :)

I do fucking eat!

True story bro!

Food

Nu e jag i länna och har nyss ätit. Gott var de, tog 2 portioner O.O hehe ja nu vill man fika och åka hem xD Höhö see Yaa!!


Mot länna

Shoo! Sitter i bilen nu mot länna och fira kussen :P ska bli gott med mat e fett hungrig ^^ Höhö jaja hör av mig senare ;)


Boots

igår när jag var på stan så testa jag ett par boots på skopunkten. fy satan vad bekväma dom var!! fick världens lust att köpa dom. men dom kosta 399...fast sen såg jag ett par andra som va rätt snygga faktiskt o dom kosta 349, så 50kr billigare, men testade aldrig dom så vet inte om dom e lika bekväma. men får väl se hur jag gör sen..:P
 
 
eh jaha bilderna vill inte komma fram :S får visa sen

Rottweiler

haha tycker att de e så kul att vissa folk är rädda för rottisar. asså de finns farliga rottweilers de vet jag men folk blir rädda för mimmi som inte äns är renrasig, hon har lab i sig och de e typ hela hennes personlighet. hon e verkligen familjehund haha. snäll mot alla, och livrädd för små hundar xP men hon e bäst hon ;)
 

Animals <3












God morron typ

Vart väckt nyss för mamma kom hem från jobbet och fiffin e på mitt rum så hon stod och skällde som fan. Men får se om jag somnar om då...jaja herrå


Sova

Shaa! Nu har jag bara lagt upp bilder så ska väl ta och skriva oxå ;)
Idag har jag varit i stan hela dagen så e sjukt trött blääh så ligger i sängen o e astrött Höhö imorrn blir de att fira kusinen :)
Herrå!


Instgrambilder @therese93


Så här ser det ut hos oss flera gånger om dagen -_-

lr denna sida kunde inte visas

Pics









Photoshoot

 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutar med mig själv ;) 
 

Today's Shopping! :D

vanligt svart linne från HM 49:-
 
vanliga leggins från HM 79:-
 
stickad tröja från vero moda 179:-
 
det med stjärntecknet från gina tricot 79:-
korset ur o penn 79:- (tror ja)
 
allmänt najs bild på armbanden ;)

Iphone 4s tbx!

höhö. nu har jag min 4s igen :D min 3gs som ja hadde medans denna va på lagning, va verkligen seg O.o men just nu e den här segare.....5 appar tar ca en halvtimme att ladda ner.....lite jobbig, men de kan bero på vårat jävla internet som dom skulle fixa igår men neeeeej de finns tydligen viktigare grejer...-.- suck...jaja måste väl göra nått vettit så seee yaaa!

Chillar

shaa! sitter i vardagsrummet och bara tar de lugnt..ska försöka fixa lite med projektarbetet..men nu ska jag lägga mig ner o se om ja somnar :P hehe aja byebye!! :)

Nånting

Hej! Sitter på station och väntar på att klockan ska ticka lite..så på nån uf grej kl 9 skulle inte hunnit om jag tog nästa buss så sitter och dör lite av tråkhet... Jaja what are you gonna do..vill hem igen men de här e rätt viktigt om vi ska kunna komma nån vart i vårt arbete..suck aja herrå!'


Man!

har huvudvärk :( typ inväntar den dagen jag får migrän...den skiten e ju ärftlig och får huvudvärk mer ofta vilket är så allt börjar.........wwweeeeaaa..jaja gnälla går ju..nu ska ja ta p-piller och dricka nått. så byebye!!
 
just taken ^^

Nickelback

sjukt bra! åh grät till den här videon <33
 
 

Buss

Hejhej! Sitter och väntar på bussen hem. Orkar inte med nått alls när jag e sjuk..men nu ska jag hem och äta! Fan, kom på när ja va på bussen att man plånbok låg i min andra väska så då skulle jag svälta till typ kl 5! Så då åker jag hellre hem och äter och jobbar extra hårt imorrn..jaja herrå!


Morron

Shaa! Skulle kunna gå och lägga mig igen men nee ska dra till bussen om ett tag så..e sjuk men ligger efter känns det som. Har gått till skolan och så men har knappt gjort nått för har inte varit så pigg men nu har ja fått veta att jag har körtelfeber och då gäller de bara att dricka vatten och ta Alvedon, började med de igår och de känns faktiskt bättre nu ^^ jaa vad händer idag får man väl se..jaja herrå!!


Shoes

 

Sovit skönt

De har jag verkligen gjort hehe. Går ju på hostmedicin och de e morfin i den så jag somnar och vaknar typ helt jävla avslappnad vilket e jävligt skönt. Ja har man hosta så har man. Den går fram och tillbaka så tar de rätt ofta vilket kanske inte är så bra men brukar ha uppehåll några veckor iaf..jobbigt yes!
Ja nyss så skrev jag ett cv, de vart ju inte så jävla långt men bra med info vilket egentligen är det viktigaste.
Så ska söka jobb denna vecka Yaay måste ha lön nästa månad! Or i Will die!!
Jaja byebye!


Kulturnatten

I Uppsala. Ännu en gång så ska jag inte ut och supa på kulturnatten, jag e seriöst den ända uppsalabon som inte har gjort de! Jaja kmr ha en trevlig hemmakväll med mina vänner :) de e härligt iaf :)

Eh ja på senaste har jag varit sjuk och nu har de blivit värre i min hals, så fick nog igår när jag låg och grät för att det gjorde så jävla ont. Så imorse drog jag till närakuten i Uppsala. Och så e man där typ en timme...och sen träffar jag läkaren och jag har inte halsfluss, men kunde dom inte ha tagit ett till test på nått annat virus som går runt just nu? Dom sa bara att jag ska komma tillbaka om det blir värre vilket skulle inte förvåna mig med tanke på att de har ju blivit värre sen första dagen..ska undvika att äta typ hård och svårtuggad mat..jaja ska skratta dom rakt i ansiktet när jag kmr tbx! Mohahha jaja Byebye!!


Nice outfit

 
 
:D

Pannkakor på G

shaa! lilla mamsen håller på att göra pannkakor medans jag sitter och dricker cola :P hehe 
idag har jag varit hemma mest pga att jag har varit sjuk i 1 vecka utan förändring men även för att jag vaknade 3 gånger inatt, och nu har jag sovit 2 ggr på dagen, så får väl se hur det går att somna ikväll då...brukar gå bra faktiskt heheh. jaja puss o kram!! :D

Sick

Hejhej. Ligger på soffan med väldens tjockaste hals. Tror att jag inte kmr orka med utställningen som vår klass ska på. Drar nog till sammariter hemmet istället och kollar upp min hals, vet att jag inte e förkyld belive me! Kan knappt prata... Weea jaja shit happends


RSS 2.0