Beställt!


fick 30% på de så den kostar bara 115 då ;)

Today's outfit ;)

smink :p
dagens klädsel ;)
linne: gina tricot 99:-
Tjocktröja: new yorker 179:-
jeansleggins: H&M 149:-
skor: skopunkten 399:-

Gaaah

neeej. asså nej, jag blir tokig, jag vill ha den där kameran nu fan xD ska fan kolla med mamma om hon är ledig i helgen då tänker ja fan åka dit! och antingen köpa den eller bara kolla på den men tror fan ja kmr köpa den allvarligt :D fast exakt den fanns inte längre....men hittade en lika bra och man fick mer grejer med sig :)) jajja nu ska ja väl gå på toa och fixa mig XD pusspuss :*
Canon EOS 550D 18-55+Kit+DPF-70

Sömnig

ShaaShaa bloggen ;) sitter i sängen och tar en kvällsmacka :P ska snart ta och sussa :) har lite sovmorgon imorron så kan åtminstone gå upp halv 9 :) hihi jaja inte mkt mer att säga så byebye!


Heheh

kanske lite mkt med mitt hår xD japp sitter och slingar röda slingor :P mamma hade köpt färg och de vart över så vrf inte ;P hihi men gjorde mkt mindre slingor den här gången så de e lugnt :) tror de bara kmr synas på mina tidigare slingor :P hehe jaja
imorron e det skola och vi ska till skattkammaren i domkyrkan, är inte speciellt taggad på de men aja...
BYEBYE!!!

Burr fortfarande

Jupp fryser fortfarande. Sitter i soffan nu och kollar på family Guy :) blir nästan upprörd över att de e kallt xD haha o ja fortsätter att klaga xD hihi :) åh längtar till nästa vecka :D hhhihiihihihi piercing :D höhöhö busig ja e ;) jaja hejdå :)


UschUsch

Usch....sitter och fryser :/ har elementet på högsta graden sen flera dagar tillbaka och brukar inte ha dörren öppen så mkt så de borde var ganska varmt på mitt rum...eller så e de bara så att ja fryser :P jaja hejdå

nyklippt och snygg xD

hejhej, sitter hemma o goffar och har världens mensvärk :( ska väl ta o kasta i mig en alvedon..
jaja idag så har man shoppat,ätit och klippt mig :P
så blir väl bilder på de ;)
färgen vart inte så illa ändå ;)
dagens klädsel :P
dagens smink
25% på solbrillorna ;)
oopsiii! nästa vecka blir de piercing ;)

Canon

hihihi tror faktiskt att jag ska köpa den här ;D
495kr i månaden i 12 månader utan ränta :)

God morgon!!

Hejhej, sitter här i sängen halft påklädd XD ska ta och göra mig i ordning senare, ska ta 9.40 bussen :) och ska nog försöka klippa mig idag oxå :) slingade ju mitt hår igår och tänker aldrig göra de igen! (eller blondera de) nej fy fan säger jag bara. seriöst, slingor, en burk och redan då börjar håret gå av :S så idag ska dra till nått drop in ställe o klippa mig! hatar slitet hår så jävla mycket, blir typ galen! grrr! men även om de vart fail så gillar ja färgen lite grann ;) vart typ ljusbrunröttorange xD ni får en bild när ja e nyklippt o fin :) hihihi jaja bybye!!
(bild från igår)

Sitter och funderar

Hmm....eftersom jag har börjat få lön och grejer nu så sitter ja och funderar på att sälja min kamera och köpa nån av dessa :) de var billigare när man köpte paketpris och de var även bättre då slipper man lägga till massa saker :P
om de blir så, så kan man gärna få köpa min kamera för 1000:- 4GB minneskort på köpet ;)

Dagens inköp! :)

klockan fanns inte på stan så vart överlycklig när den fanns på gränby :D

Bild på mig och en annan ;)

det vart ett leende idag innn jobbet :P (har jobbtröja på mig xD)
solen sken idag :)
så de vart solbrillor ;)

Glad chheeeey!

hejhej! här mår man bara fint! lite utarbetad kanske men de e fan lugnt :D e lite små happy över att jag jobbar 2,5 timmar / 3 timmar imorron :) och efter de så ska vi in till stan och ska köpa en klocka! (dom har ju tydligen ur och penn på gränby så dom har möjligtvis klockan som ja ville ha då XD ) och dom där svarta skorna som ja älskar!! :D mamma ska betala hälften :P hihihi (a) hon köpte ju nintendo och grejer till skitungarna så nu pressar ja henne på lite grejor oxå (a) heheh kanske inte så snällt men hon tar det som rättvisa ;)  hehe jaja nu ska ja dra och försöka sussa :) så byebye!!


Animals :)

här har vi en lat "liten" theo ;)
en söt trixie :)
mimmi! :D
chantil!! (vart riktigt nöjd med bilderna på chantil :) svårt med fokus på våra svarta sjur tyvärr :/)
Zzzzz - stina ;)
trixie ;)
trixie softpaws ;)
mimmi ;)
chantil! :D

Orolig sovare?

Hejhej. Ligger i sängen och ska till jobbet men mår inte så bra men de går väl över...vaknade av att jag låg intryckt mot väggen, sover en aning oroligt eller? Har även drömt ännu en mardröm...de e nått fel på mig...? Jaja hej då.


Lovely

Hejhej! sitter och latar framför datan. idag har man varit på stan med sosso, sen emelie och sandra och en liten stund med emilia :) vi gick bara runt på stan och lekte :P hittade massa grejor som t.ex 2 par skor på skopunkten :)
vore najs till mina shorts ;)
allmänt snygga helt enkelt ;)
grr! heheh byebye!!

Hahaha

Pappa: jag har fått löneförhöjning , jag tjänar 132 (eller vad de var) i timmen nu
Jag: men då tjänare jag mer ju, 152 med OB haha
Pappa: men jag är ledig på helgerna
Jag: jag är ledig på vardagarna xD
Hahhaha vi e allt roliga vi ;)


Rena motsatsen ;)

Hejhej sitter här i Uppsala och väntar på 101 lr 102 ska dra till bjk och hämta paket ;) Yaay haha Gud vad dåligt humör jag var på i morse, hade lust att slå sönder nått xD och de vart ju knappast bättre att pappa tog all mat så ja fick göra ny, och att mina byxor gick sönder när ja skulle ta på dom....de blir väl att köpa ett par nya på cubus igen xD hehe jaja hejdå!!


Jobb..

inte så taggad att få jobba idag. har egentligen bara lust att gråta och somna om..jaja ska packa lite nu så byebye..

Lista


Vad jag har köpt och ritat ;)

köpte ja i fredags och hade då en liten filmkväll/morron med emma ;)
var helt enkelt uttråkad XD

bilder tagna idag ;)


Kalasbilder ;)


Trött

Hejhej ligger hos älskling och väntar på att karatefylla ska börja :) och efter de ska jag sova!! Yaay :D men bilderna lägger jag upp imorron ;) så byyyyeee!!! :D


kalas

hejhej! har tagit massa bilder i helgen men kan inte lägga upp dom just nu men gör det senare. när ja väl kan...
har firat elin och annat stuffs. ska snart dra till jobbet så byebye puss!!

Fin :)


Vad jag vill pierca ;)

ska ju pierca naveln snart ;)

Klockor!

hejhej, ligger i sängen och bara latar. sov innan maten oxå och när ja vakna så kunde ja inte äta..var nog för jag hade bh på mig när ja somnade o låg på mage så fick ont typ i bröstkorgen :/ men åt typ upp all gurka ;)
men annars så har jag sån jävla lust att köpa en klocka! hittade en as fin svart/guldig på ur o penn, o om de fortfarande har den när jag har fått pengar så ska jag köpa den! jätte fint blommönster innut i :D wiii finns inte på deras hemsida :( men om de inte heller skulle vara att de hade kvar den så skulle ja vilja ha nån av dessa :)
den översta skulle ja nog säga är finast ;)

Trevligt :)

Hejhej! Ligger i sängen bredvid en sovande Emma ;) vill inte väcka henne fast jag är hungrig xD har iaf lyckats gå på toa xP
Emma kom till mig igår kväll typ kvart över 11 xD så satte vi oss o kollade lite på nån film på 3an sen när de vart reklam så satt vi på "djävulen bär prada" som vi redan har sett men ändå ;) hihi efter filmen var vi båda trötta så vi gick o la oss :) och nu e man här xD jaja hejdå ;)


Bild!


Shorts!!

Vart klar med mina shorts idag :D så jävla skönt och vart nöjd oxå :D Yaay xD


Så jävla jobbig kväll/natt..

Usch fy vad det var jobbigt igår kväll/natt. Somnade typ 8 för ja var så jävla trött sen vaknar jag halv 10 typ och då svider de lite i ögonen men skiter i det sen blir det bara värre och värre så vid halv 1/1 så svider de så mkt att det sprutar tårar så sitter på sängen och typ gråter så hämtar älskling ett papper med iskallt vatten o då känns det sen mkt bättre men de slutar inte helt, men tillräckligt så jag kan somna iaf så de var ju bra o att man e förkyld gjorde ju inte saken bättre sved i näsan med..aja så var min härliga natt..Bye!


Förkyld som faaan :(

hejhej! sitter och älskling och gör inget speciellt. är fett förkyld, var typ fett täpt tills jag tog nässpray och nu så rinner det bara :/ snyter mig så fort jag har redan har snytigt mig...jaja nu ska jag ta o lägga mig och snyta mig igen...

Seriusly!?

Självklart att man har gått o blivit förkyld, så jävla jobbigt jue! Jaja får ta o bli frisk tills jag ska jobba nästa vecka dåra. Jaja skitsamma Byebye!


Love<3

I will stand by you
I will help you through
When you've done all you can do
Let you have my heart <3


Glad alla hjärtans dag!! :D<3

Hej alla deprimerade människor som man får spader på! De en typ ingen som tkr om alla <3 dag bara för dom e singel, men vet ni vad, ta o fira med era andra singel vänner då, jag menar seriöst, ska ni försöka få dom som gillar alla <3 dag att bli depp eller? Taskigt o dålig stil isf!! Jaja idag e de skola och har lunchrast just nu och vill bara att dagen ska ta slut så man kan dra hem o göra ordning älsklings överraskning ;)<33 hehe byebye!!


Bilder från lördags ;)

då vi firade ewe ;)
BYE BITCHES! XD

Stuffs I want

Vill kunna börja rita igen, inga bra stuffs ju

Ont i halsen..

Hejhej, sitter hemma och vill sova xD men ska vänta tills pappa kmr hem så jag kan dra hem till Kenny ;)
Idag har ja köpt en present till Elin och till Kenny för alla <3 dag :)) hihi aja Bye!!! :D


Jag orkar inte!

Hejhej, sitter i skolan och väntar på lektionen, är astrött fast jag tog en liten sovmorgon, orkar inte vara här, vill bara hem och sova...jag kan jobba men orkar inte vara i skolan haha.. E så less på att aldrig få sova ut..jaja ska väl ta o sluta nu så byebye!


Today's outfit

ja lite roligare outfit idag men bilderna vart inte så bra men anyway xD
dagens face
o här e en bild från igår då ser man faktiskt mina blågrå ögon :P

Rulltårta!

hejhej! sitter i köket och har nyss gjort ett rulltårta :D väntar på att den ska svalna så jag kan ta på smörkrämen :) ska bli supergott tkr ja :D amanda i våran klass tyckte de skulle bli kul att baka lite tills imorron med tanke på att vi har öppet hus :) så alla modeintresserade 96or kan ju ta o komma till Bolandgymnasiet nån gång mellan 17-20 :) tro mig ni behöver inte stanna så länge de e bara vi som går där som måste, om de inte e så att att man måste dra som t.ex jag, mitt busskort går ut 8 så måste dra typ halv 8 då xD
en annan sak som ja kan säga e att morgondagens outfit lär vara lite mer intressant än den ja hade idag xD hel svart e nog skit intressant eller hur?? XD hihihi jaja byebye!! :D

Få ett nytt skal nu!

vill oxå ha ett!

Skola

Hej alla glada människor. Här sitter man i skolan och tråkar sönder o vill hem innan jag blir galen! Vill inte ha lektion med Svetlana jag pallar inte.....jaja får väl stå ut :( eh annat som händer e väl att lillsyrran e på sjukan o ska kolla vrf hon har haft ont i huvudet i typ en vecka och ont i magen. Så får väl lite update av mamma senare jaja hejdå!


Today's outfit

God morgon alla glada! :D ♥
mitt smink syns inte så bra men
foundation-dream matte mousse
mascara-larua key volume nånting xD
ögonskugga, vit o lila fick den i present för ett par år sen
mössa-HM
tröja-new yorker
jeanslegging-lindex
strumpor-marknaden
BYYEE!!

My day

ja efter att ha bloggat en massa intressanta grejer så kan ja väl ta o berätta om min dag xD, sov ca 4 timmar för kan tydligen inte sova/somna om hon älsklingen längre...sen när ja gick upp så klädde ja på mig o la mig hos älskling igen bara för att de e mysigt :) fast låg typ bara en kvart lr så sen skulle ja upp o fixa mig lite o borsta tänderna o såna grejor :P sen gick ja ner igen xD sen drog ja till bussen o stod där o vänta en stund fast den kom i tid så behövde inte vänta så länge ;) men mådde illa som fan o de gick inte över så jag gick hem tidigare från skolan, sen var de ju marknaden och de har ja redan berättat om, sen kom ja hem, gav alla människor sina strumpor och prata lite med mamma o kissade lite och sen tog jag på mig pyamas o la mig o sov o fy fan vad skönt de var xD. sen vakna man när pappa kom hem vid 5 tiden o då pissa ja igen xD o så ställde ja mig och gjorde chokladbollar :) efter de så vart det pytt i panna som julia ville ha men själv så e ja inte så förtjust i de :P men iaf ;)
sen tvättade jag :O hahah gör bara de när ja behöver kläder, och ja behövde mina fleece leggins (tro mig de e inte som de låter xD) brukar ha dom under mina byxor så ja inte fryser :), sen har ja suttit vid tv o väntat på att pappa skulle skjusa mig så ja kunde hämta mina grejor hos kenny :) jag bestämde mig för att sova hemma eftersom jag har inte sovit ordetligt på 2 nätter o dom nätterna har varit hos honom x) men han kmr hem till mig imorron :) efter de så åt vi lite chokladbollar och sen satte ja mig vid data o bloggade några inlägg :P och nu så har jag duschat och har ansiktmask och ska tvätta av den, borsta tänderna, borsta håret o ta och susselisussa ;)
och för er som vill så kan ni kolla in min instagram (heter therese93) lägger upp bilder i stort sett dagligen :) jaja hejdå!!
och en bild på de ja har gjort i skolan idag :))
har sytt stickningar på yttersömmen :) o e nästan klar med gylfen, efter de så blir de innersömmen och linningen sen e jag klar :D:D:D de kmr väl ta 3,4 lektioner till eftersom jag får inte hjälp så ofta xD hehe jaja BYEBYE!!

Lite shopping

som jag har glömt att visa! :O har faktist inte använt de ännu heller så spela roll xD
10kr!
är inte lika rosa som på bilden men min kamera vill inte sammarbeta xD
pärlor :D
passar asbra med mina armband som ja fick i julklapp :)
en söt rosett högst upp oxå o då gör de inte ont i nacken heller :D
de e som man har smält i hop en massa nitar :D me like ;) 10kr btw!

Chokladbollar!

Pärlsocker :)
Kokos :)
Åkte hem till älskling med dom här oxå :)<33

Marknad ♥

hejhej!! som sagt så var det marknad och får väl ta o visa bilderna nu då ;)
älska betty boop! :D har jag äns visat bild på min betty boop tröja?? :o den e ju skit snygg!! XD
My man! XD
ganska ny låt som e så jävla bra med han o bruno mars! :D

Det var ett jävla springande för världens najsigaste linne!

Shasha! Sitter på stationen o väntar på bussen hem. Mår inte så bra idag så drar hemåt lite tidigare. Idag har de varit marknad här i Uppsala , älskar den marknaden xD köper alltid 14 par strumpor för 100kr mest för att mamma ber mig då ;) men jag får ju välja en massa själv oxå :) men iaf bredvid strumpståndet så hänger de en massa linnen som man föll för, men bara en speciell, den men lil Wayne! Världens mest härligaste sångröst o en av mina stora idoler! Så först går ja till Hemköp i kvarnen för att hämta ut dom där 40kr som jag trodde jag hade men inte då, blir lite grinig o drar till station för att vänta på bussen, dricker lite chokladmjölk och kmr på att jag har ju 70kr löst! Så drar runt till massa bankomater för att kolla hur mkt pengar ja har på kortet, ingen funkar förren jag kmr till st. Per gallerian så ligger långt åt helvete! O har då 33 kr så drar först till Ica för att köpa typ 1 lr 2 godisar som var bajsdyra så får gå tillbaka till Hemköp som ligger nästan vid stationen!! Och köper 2 klubbor så de blir exakt 33kr då och jag blir överlycklig och drar tillbaks till marknaden och köper linnet o nu sitter jag här x)
Bild kmr sen!!


Redigering

har redigerat en bild som tänkte lägga upp nu ;)
fick en bra lust att locka håret!!, kan göra de på onsdag när man sover hemma ;) hihii jaja byebye!!

Sötsaker och fina läppar :)


Partystuffs.se!


Skol längtan??

japp tror jag har fått skollängtan xD har sån himla lust att sy klart mina byxor! och shorts ;) har inte kameran med mig heller så kan bara ta bild me telefonen...men dom e rätt ok ändå :) längtar tills byxorna e klara :D hihihi!!
BYE!!

Ljusbrunt

God eftermiddag! sitter i älsklingens säng :) har sovit bajsdåligt inatt :( men hoppas väl på att sova bättre inatt ;)
eh ja annat som har hänt e inget, har sovigt väldigt länge xD sen vart jag lite galen o fick typ putta upp kenny xD
och  en annan sak e att ja ska snart klippa mig, fast ska bara toppa håret :P o har sån jävla lust att färga håret ljusbrunt...men vad ska ja då gör av mitt löshår? typ sälja de :P
Typ nått sånt ;)
BYE!!

Shorts

hejhej! är hos älskling igen ;) är här lite längre än sist ;) tänkte lägga upp en bild på shortsen som jag snackade om :)
fina, enkla men fina :)
o så tänkte ja lägga upp en bild på världens finaste sötaste vovve i världe (om man räknar bort dom vi redan har ;) )
visst e dom inte bara underbara? ska sååååå ha en i framtiden, helst en som är lika färgad som den på bilden :)
ååååhhhh e käääär!!! :D
hihiiih jajaja ska dra nu så HEJ DÅ!! :)

inspiration


Gina!

hejhej! när ja shoppade lite idag (med sällskap av Ida ;)<3) så gick vi in på gina o båda föll för denna tröja :)
sjukt najs ;)
så då gick ja in på deras hemsida för ja var uttråkad o hittade denna som var ännu najsare! :D
hittade även ett par shorts som kostade bara 149! :o hehe trodde jag hade sparat bild men tydligen inte xD
orkar inte leta upp den igen x)
men hittade denna skjorta som jag vart lite kär i ;)
o sen har jag beställt grejer från yves rocher så tänkte leta upp bild på de men hittade ej..så kollade runt på annat som jag tror ja ska beställa när jag får lön.
kosttillskott som ger ökad fettförbränning
figursformande cream
o kombinerade man båda så gick man ner i vikt och fick slankare kropp (enligt en komentar från en kund)
o eftersom de inte var så dyrt så tänkte ja skaffa de :) båda kosta runt 160kr styck :)
jaja hejdå!!

Shopping :)<3

shaashaa! är hemma hos älskling nu :) o tittar lite på TV o har huvudvärk...som vanligt..
jaja idag efter skolan så vart den lite mini shopping.
köpte en present till ewe
ett skitcoolt armband
ett rosa skärp
och ett coolt halsband :)
hehe jaja byebye!

Bajs

shaa sitter i soffan o kollar lite på the dark knight med älskling :)<3
idag har man varit hemma o tagit de lugnt, ha räven städat, lite småstolt där ;) och märker nu att jag har problem att skriva, har skrivit fel väldigt mkt fast ja har bara skrivit ett par menigar, har ju suddat så klart ;) jaja har ont i ryggen o tänker nu dra så hejdå!!

Usch

Hej drog ut dom sista tänderna idag och har tagit Alvedon, tack gode Gud! Och igen så har dom gjort tanden bredvid sne, så kmr ju få räta till dom oxå...och nu har man huvudvärk och mår allmänt dåligt..jaja ska snart lägga mig hos älskling i min säng :) aja hejdå!


RSS 2.0