Header

jaa måste ta och fixa till min header tycker jag, men har ingen bra bild och fixar mig inte riktigt ordentligt speciellt ofta, men blir väl de imorron med tanke på att det är valborg :) hehe förkyld men har orken med lite nässpay ;) heheh jaja nu ska ja ta bort ansiktsmasken o gå o lägga mig :) byebye!!

En baguette och fanta exotic ;)

Shaashaa! Sitter i skolan just nu och börjar om 15-20 min kmr inte ihåg faktiskt xD jaja idag bestämde jag mig för att använda mina skoinlägg :P la märke till förra gången jag gymmade så fick jag asont i benen och jag har så mkt problem med de pga mina fötter och brukar alltid ha mina inlägg men glömde dom förra gången. Och nu tänkte ja att dd kunde vara kul att ha dom på mig hela dagen xD hehe jaja idag blir de tacos till middag så ja ska köpa de sen :) jaja herrå!!
Juste! Gjorde illa mig på en nål idag :(


Neeeeeeej allvarligt!

hejhej! idag så har man varit i skolan o tråkat. men efter de så vart de en stund på stan, solning och sen drog ja till syrran :) så söta hennes barn e, emilia t.ex pratar om alla möjliga saker :P kan ibland inte låta bli att skratta :)
eh jaja, angånde rubriken så idag har jag börjat nysa o min hosta har börjat bli jobbigar och blivit täpt i ena näsborren, jag tänkte pollen för ja hade de ett år för ett tag sen men har varit inne flera timmar nu och de har inte gått över, sitter o hoppas på att ja inte blir förkyld! vill fan inte!!! buuäääääääh....
jaja de som ja har shoppat idag visar ja imorron...........tröttt!!!!!!
good bye!!!

Tisdag

Hejhej, sitter just nu på bussen hem :) och magisen kurrar :3 de e fint väder iaf :) idag har man varit i skolan ofc ;) fick leka lite med min korsett då :P hade ingen bh igår som ja kunde ha till :P så de känns som att jag ligger lite efter "/ jaja får kämpa på! Tjaa sen efter skolan drog jag till gymmet :) de va härligt som alltid :P ska fan gyma imorron oxå :) slutar tidigt plus att jag har sovmorgon så e rätt säker på att ja kmr orka ;) efter de kmr jag att sola en halvtimme hehe då ska ni se på brun hehe ;) jaja har inte så mkt mer att säga så herrå!!


Måndag

hejhej! idag så har ja mått lite dåligt.
ja först var det skola och var rätt taggad på att så o så men sen började mensvärken komma och sen fick jag huvudvärk o sen kände ja mig febrig så satt där nån timme med allt i skolan sen drog ja hem och då tog ja alvedon o de känns bättre nu. min hosta vart lite jobbig oxå, de typ började smaka blod :s men ja spottade o de kom inte upp nått så har nog bara hostat sönder halsen.
jaja andra bra grejer är väl att på onsdag får jag pengar :) och då ska ja betala tbx pappa de pengar jag lånade, SOLA, köpa världens bästa ansiktsmask enligt mig, har använt den 2 ggr och huden ser redan bättre ut tkr ja iaf ;)  och köpa toning, ska tona håret mörkare så ja kan använda min hårförlägning på valborg ;)
ska nog försöka gyma imorron, blir tokig annars fan XD hehe jaja nu ska ja fortsätta kolla på karatefylla ;) pusspuss!!!

Listaa

Idag är det… måndag
Idag tycker jag om… att det fanns alvedon hemma
Idag har jag… varit i skolan men har inte gjort så mkt
Idag borde jag… SOLA!!! ska göra de på onsdag xD
Idag tycker jag…  Att vädret e tråkigt

Förra veckan med ett ord: jobbig
Veckans bästa: Att jag får lööööön!!
Veckans värsta: Vädret.. 
Dagens värsta känsla… mensvärk
Dagens bästa händelse… åka hem
Dagens hiss... Att få vara med pälskling :)
Dagens diss… mått piss

Idag är jag nöjd med… att alvedon finns
Idag är jag missnöjd med… att jag glömde raka benen :(
Idag saknar jag… många
Idag avskyr jag… mens
Idag älskar jag… min pojke och pappa som skjusade mig till pälskling ;)
Just nu ska jag…ligga i älskling säng o hoppas på att mitt huvud blir bättre

 

 

 


Woohoo

I Did it. Beställde nitar ;) har börjat på ett par vita shorts så tänkte sätta fast dom på dom ;) dom kmr om några dagar :) och jag får pengar om några dagar :D hihi jaja e på väg till jobbet nu och efter de så ska jag till älskling :) sen imorron e de skola :) bara sy hela dagen utom en stund på morgonen men den stunden flyger iväg :P jaja byebye!!


Oljan i håret

Som rubriken säger så har jag olja i håret och ligger i sängen och ska sova :) imorron blir de jobb sen hem till älskling :) tror de e dags att ta en kallare jacka för nu ska vädret bli bättre ju ;) jaja ska sussa nu så Bye!!


I want my own dream

hejhej. idag har ja jobbat och haft de trevligt, tog en promenad som vart jobbig till slut. pappa kom o hämtade mig. och kom på att ja glömde min tröja på jobbet, men får ta den imorron. nu har man ätit gott kött o potatis o sås o paprika o gurka :)
resten av kvällen blir väl tråk som vanligt sen sova vi 9 för är så jääääävla trött hela tiden!
ska nog till skolsyter på måndag och kolla om jag hat järnbrist, folk i min familj har ju haft de så man vet aldrig.
jaja byebye!!

Trött check

Shaaa, sitter i skolan just nu och väntar på att vi ska börja. Idag ska jag börja på antingen en skjorta eller ett par shorts, det beror på vad de finns för tyger. Och sen nu sa har jag börjat att bli lite sugen på projektarbetet som vi ska ha i 3an xD vi har börjat prata om de nu och ska börja planera lite :P har tänkt på att fotografera och sminka och behöver en modell då :) hihi jaja börjar snart så ska dra Byebye!


Onepiece mys

Hejhej! idag har de varit skola. arl,samhäll,idrott och svenska. haha vi kollade vad de skulle bli för mat och de stod dramstick, man va WFT e de?? sen går man till matan och de är kycklingklubbor, var de svårt att skriva de eller?? ^^ seriusly XD jaja nu sitter man med sin onepiece och myser framför TV :D hihi har även en filt för jag fryser arslet av mig XD hehe jaja nu ska jag spela lite tepelrun som ja e smått beroeende av xD jaja
HERRÅ!!

Dagens outfit :)


Good morning!

hejhej och god morgon. sitter här och har min olja i håret ;) ska dra till skolan med 9.40 bussen som är alltså om en timme o 20 minuter ;) rätt härlig dag måste jag säga, börjar 10.40 och slutar 13.30 :D yaay känner nog att jag ska ta på mig skinnjacka, skiter i hur kallt de e fan XD får ta dubbla tröjor eller nått ;) hihii jaja , uppdaterar efter duschen så ni får se min outfit heheh ;)
PUSSPUSS OCH ADJÖ ;)

Asså neej

jag skiter i hur mkt den kostar, jag ska för fan ha den!!! e helt fast för den, love it!!!
så jävla snygg me vitt oxå!

Juste!

shooooooo. ligger i sängern o kommer att tänka på att jag gjorde klart mina byxor idag :o hehhe :P dom vart helt ok, coola veck iaf :) yeahyeah här e en bild på de typ :P

Skönt väder

hejhej, sitter här med en kopp te och här hos mig e de rätt soligt måste ja säga , de bara 1+ men rätt härligt ändå :), fast de ska ju regna...
oh fuck, nu har ja ont i midjan igen :/ jaja
idag blir de skola och fortsätta med korsetten :)
jaja byebye!!!

Korsett

hejhej!! idag gick jag till skolan , fick ju ett extra långt lov pga min hosta o feber o grejor.
men idag har jag fortsättit med korsetten , har fått sytt ihop ena delen men nu ska jag fixa pärlor/paljetter. sen innerdele, och snörningen typ :P sen blir de nästa korsett som e lite mer komplicerad :P
ja utom de så har ja fixat mina byxor på inviduella.
o sen en jobbig sak, efterskolan så kommer min gamla knäskada fram o spökar. (händer ibland) fan gick runt och haltade som en gamal tant ... fast tror nog att de har gått över nu, de känns väl lite grann men knappt. höhö jaja nu ska jag gå och lägga mig pusspuss!!

Gina tricot


Rött eller brunt

vs.

Krokusar och vitsippor


Soligt

shaa! de e ju soligt ute, har lust att gå på en promenad men inte själv :P hehe kanske kan ta med mig kameran ;) hehe jaja nu har jag städat mitt rum. Att jag orkade. äär visserligen en aning slut nu men pigg på nått vis :) att rensa mitt rum får bli när jag är frisk xD hehe jaja ska väl gå ut nu så byebye! :)

School tomorrow

jao, ska försöka gå imorron, om jag däckar av medicinen så får de väl bli sovmorgon, men om jag kmr upp på morgonen så få vi väl se om jag orkar gå hela dagen. vaknade för typ 40 minuter sen och känner mig fortfarande helt utmattad. ska iaf hoppa in i duschen om 20 minuter (har min olja i som jag inte har haft på mer än en vecka :o) (skäms på mig!) hehe. jaja borde verkligen städa men tror nog att jag bara kommer ta bort skräp, disk och lite kläder. skulle verkligen behöva byta sängkläder men har ingen styrka för de...kan ju alltid me älskling (a) ;) jaja ska dra nu byebye!

Jo jag vet

att jag gnäller ganska mycket om att jag är sjuk, men har fan inte mått så här dåligt på flera år, och jag förtjänar att tycka lite synd om mig själv just nu, jag gör de nästan aldrig fan.
men jaja gick upp typ halv 12 imorse. låg typ i sängen i 30minuter för jag var så jävla trött i kroppen vilket jag fortfarande är, så nu har jag tagit slemlösande tabletten och lite frukost så nu har man kunnat gå tbx till sängen. fast ska upp och hämta mina hörlurar oxå...så jag kan lyssna lite på musik :) hehe jaja byebye
här är några instagram bilder :)
så som jag har gjort på de nedersta bilderna, att övergå till en annan färg eller va man kan säga så har jag användt HDR FX - en app :P
följ gärna mig på instagram :) tezzie93
BYE

Fy helvete

Jag kan inte minnas när jag mådde så här dåligt senast, har tagit hostmedicin men känner ingenting, hostar mer och de känns så fördjävligt så att man sitter och gråter och blir täppt i näsan så kan inte riktigt andas då, vilket får mig att gråta mer och de finns ingen jag kan gå till om man så säger..


Hehhehe vill ha

morr :D
fatta najs med en vit väst :D
fastnade verkligen för mönstret :P
hehe den var helt enkelt söt ;)
enkelt (y)
ååh :D

fy fan

asså gud, fick värsta jävla hostattacken nyss, tårarna bara spruta fan.
hur länge kommer detta hålla på egentligen?  kunde inte äns äta upp maten för det var för anstärngande så fick typ svårt o andas :s ... var länge sen jag hade sån här hosta...känns som att jag ska hosta upp lungorna fan...gaah jaja ska nog ta och leka lite vid datorn så byebye!!

Sick...

Hejhej, ligger i sängen och ska väl somna om en liten stund. Är fortfarande hostig som fan och de känns Inge bättre häller...jaja god natt igen då
PUSS


New nails

Hejhej! Sitter och kollat på chuck och bara chillar.
Idag så har jag träffat Sandra på hennes skola och varit hennes nagelmodell så man kan väl säga att jag har fått dom fixade oxå ;) gelé naglar , nagelförlägning :) fast avslutade allt hemma hos henne och då fick man även mat :P go pizza ;P hehe jaja ska dra nu Bye!!


Shoes lot's of shoes!

dom som jag var mest kär i var dessa V
give me 1 199! ;D

Sick for real

hejhej! asså nu e jag verkligen sjuk fan..brukar typ bara bli förkyld men nu har jag feber och kan inte välja och typ dör, frös nyss och nu svettas jag...och nu vill ja kolla på nästa avsnitt av vampire diaries (såg reklam nyss ;)) så jävla spännande de har blivit!!!!! blir tokig, ja gillar ju dom på fb och dom la upp en bild på nått som händer i ett avsnitt och en bild säger mer än tusen ord ;) hehe jaja ska kolla på 2 ½ men nu :)
pusspuss!!

Jahaja

Hej, ligger i sängen med världens ont i halsen. Hoppas att jag inte dragit på mig nått.
När ja sa till mamma att jag hade svårt att svälja, så fick hon nog lite panik, hon trodde väll att jag skulle ha åkt på halsfluss er nått sånt. Tror faktiskt inte att jag har haft de nån gång, tror nog bara syskonen har haft de.
Jaja Bye Bye


Påsk!

hejhej! sitter o tråkar lite. ska åka till farmor o farfar om typ en timme så ska fixa mig snart :P tror ja ska platta håret :P hehe jaja byebye, hare gött igelkott ;)

Visste ni att jag..?

...är inte bara laktosintolerant utan även allergisk mot mjölkprotein?
...tycker om kiwi men är även allergisk mot de oxå
...sover för det mesta naken, iaf sen jag vart tillsammans med Kenny ;)
...inte har nån morfar
...läste ut alla Harry Potter böckerna på ett sommarlov för några år sen
...har precis kommit på vilken BH storlek jag har
...tycker cider är den godaste alkoholen men blir jätte trött av den
...och min kille var KK från första början fast inte speciellt länge
...skulle vilja ha en mops som husdjur
...fortfarande använder min hotmail adress som jag skaffade i 4an som är skitlöjlig och har försök göra en ny men kan inte komma ihåg den
...är väldig barnslig
...har dåligt minne
...tänker göra en till lista när jag kommer på den saken jag faktiskt skulle nämna ;)


Cubus

Give me! :D

Glad påsk!

hejhej! just nu sitter väl dom flesta och äter påskmiddag men här hemma hos oss så väntar vi på mamma :) hon slutar om 20 minuter så e väl hemma om 40 ;)
Idag så har jag spelat Sims och ritat och målat påskägg :)
och vart rätt nöjd med bilden fakstikt :)
bilen vart ju lite småsuddig såg ja sen :P
skulle faktiskt tänka mig att tauera in den :)
jaja
GLAD PÅSK!!!!! :D

Saker jag vill köpa till mitt rum

10kr
49kr
kmr inte ihåg xD
39kr
allt från rusta ;)

Städat

shaa! sitter här med en blåslagen tå, tappade dataladdarens största del om man så kan säga (ja jag är otecknisk) men iaf, idag har jag städat köket och hallen. tänkte fixa mitt rum senare. hade även tänkt att ta fram påsk grejor men hittade inga, mamma har väl gömt dom. hehe jaja ska väl rulla vidare nu byebye!!

New Clotes

stickad tröja lindex - 99kr
kjol med dragkedja fram New yorker - 99kr
rätt kort t-shirt New yorker - 99kr
svart kavaj H&M - 199kr
Lumene läpstift rasberry pink Lindex - 69kr
Hårband H&M - 19kr
Schwartzkopf värmespray Lindex 79kr

Sommar inspiration

prrrrrfekt till mina skor XD
buister<3
älskar blusen<3
vill ha klänningen :)

Shopping

hejhej. sitter i sängen och har ont i lungorna...har väl ätit för mkt eller nått. jaja idag så åkte man in till stan med elin och julia. hittade några härliga fynd. lägger upp bilder om de sen.
sen drog vi ju faktiskt hem och då vart de mat typ.
just nu inväntar man väl mamma I guess, får se hur de har varit idag.
jaja byebye!

Dead

hejhej. sitter i sängen och vakna för typ 40 minuter sen. gick och la mig när ja kom hem vid 12 så sov iaf 2 timmar. och nu mår man bajs och vill spy men ändå inte ofc. har fortfarande lika ont i ryggen så får väl se vad jag orkar göra resten av kvällen...
PUSS

Ögonmottagningen

Shaa, e hemma hos Sophie just nu, har varit på ögonmottagningen med Julia, hon måste börja använda glasögonen varje dag nu annars kommer ögat att lägga av. Så nu ska hon få nya brillor så hon får lite större lust att använda dom. Ja annars så väntar man på att mammas möte ska bli klart så vi kan dra och äta, jaja byebye!!


En ny kategori ;)

har gjort en ny kategori som heter Inspiration, där lägger jag upp inspirationsbilder på allt som ger inspiration till mig :) har 2 inlägg där hittils ;)

Inspiration

haha den frissan ska ja ha snart XD fast annorlunda ;)

Ge mig sommar nu!!!

vill vara brun igen........fast kan börja sola solarium efter sista april tror jag de va :) ska dubbelchecka lite ;)
bild från sommras :)

Uttråkad

Shaa! Sitter framför TVn och tråkar :P hehe idag så har jag försökt fixa mitt Sims typ konstigt med ljuset och grejor men jaja sen typ ätit mat och grejor jaja byebye!


RSS 2.0