Bio

Hej, hehe ursäkta för mitt inlägg igår men de va typ alla känslor på samma gång "/ mina vänner ska veta att jag älskar dom jätte mycket men känner mig ensam heltiden så då blir de väl så "/
Jaja va nyss på bio med älskling och kolla på breaking dawn part 2 :) satan va bra den va! :D de håller till och med Kenny med om haha sjukt bra!!! :D nu ska ja hem och äta och kanske göra nått :P hehe byebye!!


Allmänt less..

På att vara ständigt ledsen och sårad och känna mig så jävla ensam. Man tror att man känner nån men fan heller! Känns som den ända som förstår mig e min syster alla andra kan gå och stoppa upp nått i röven! Allt går åt helvete just nu, vill bara försvinna ingen jävel förstår och de gör mig bara ännu ledsnare så nu tänker jag bara lägga mig och gråta mig till sömns igen..
Emo kid jupp


Grattis

Till min mamma som fyller år idag som vi ska fira imorron(asså släckten) vi har firat henne nu på morgonen :) och sen grattis till mattias som har fyllt 25 som vi ska fira idag :) så ja ska ta o hoppa in i duschen :P
sen spela sims heheheheh jaja herrå! :)

Praktik

Hej! Idag var de första praktikdagen men andra gången jag praktiserar på björklinge skola på syslöjden :) de va trevlig och kul men kände mig extremt trött på slutet men de berodde nog på att jag sov typ Max 6 timmar , för dagen var inte lång :P slutade halv 2 Höhö imorrn går man 11-15.30 vilket oxå e rätt skönt :P hihi jaja här är en bild från instagram så herrå!! @therese93


Dead

Hej, sitter och väntar på min lektion som börjar om en kvart och jag har suttit här ganska länge -.- hatar att vi börjar så dum tid -.- de kunde ha varit en halvtimme tidigare lr senare...
Jaja igår åkte jag till älskling och vi såg på the amazing spiderman som var kul xD hehe och bra :) så den rekommenderar jag :))
Sen så va de bara att sova så man kom upp idag vilket var jobbigt för jag snooza och sket i att duscha bööö.
Sen så mår jag så jävla dåligt oxå så drar nog till läkaren sen hem...bajs
Jaja sucks too be me right now -.-


Leos lekland

Igår var mamma, mormor, Sosso, Emilia, Elin, Julia och jag på Leos lekland här i Uppsala :P de va kul, tog lite foton oxå både med telefon och kameran så nu kmr telefonbilderna senare kmr de andra :) jaja herrå!


Sjuk

Asså usch..när jag blir förkyld då blir jag de som en kille, typ helt förstörd. Min hosta tar kål på mig.
Just nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på Tv medans jag låter älskling få sova ut lite, han har vaknat några gånger av min hosta så de förtjänar han :) tror inte att de blir nån skola idag, e aningen död "/ men får väl se. Jaja herrå!


God morron

Från sjuklingen. Ligger död i sängen men har varit uppe och ätit frukost. Idag tror jag att jag ska till stan. Har inte lust att ha grönt hår -.- haha färgat de brunt och nu har ja gröna skiftningar... Jaja herrå!


821

Sitter på bussen hemåt nu. Har haft de trevligt med Sosso, Emilia och lydia :) men nu är man astrött och har ont i hela kroppen så vill bara hem och ta Alvedon och sova. Så hejdå!


Long time no seen

Hehe sha! De va ett tag sen jag bloggade och jag har hunnit göra några saker så har några bilder som jag får lägga upp, men de blir nog inte förren jag kmr hem. Sitter på bussen in till stan just nu och e sjuk Höhö , ska träffa Sosso :) jaa får väl försöka uppdatera mig sen igen ;) BYE!


RSS 2.0