Utställningen!

hejhej kom hem för typ en o en halv timme sen :) var så jävla skönt! som rubriken säger så var de ju utställningen idag, var inte ett dugg nervös typ tills vi skulle börja prata så fick man nästan panik typ XD men min gamla lärare som var där o kollade sa att jag var jätte bra på att presentera plagget så de vart man väl glad över ;) sen fick ja jätte många positiva komentarer :) och folk tog bilder på mig o ida :P o alla andra så klart ;) träffade lydia för första gången oxå så har några bilder på henne med :)
men här kmr massa bilder iaf :)
ida hade vitt på sidorna men syns inte bra varken med kameran eller mobilen..
min klänning som ja har gjort då xD
en bra men dålig bild xD dålig för hade ingen blixt typ :P
o sist men inte minst, min klädsel ;) rosa tröjan e ny från ellos :)
BYE

Spännande!

Hellu har haft liten sovmorgon o sitter nu i skolan o väntar tills vi ska börja. Har ju utställning idag o hoppas på de går bra...lite nervös över de ja ska säga :p jaja ska dra till Sosso på lunchen o träffa Lydia :) kmr ta lite bilder ;) har ju kameran med mig wiihoo o vid halv 3 kmr Ida som ska vara min modell då blir de bilder på henne oxå :) jaja hejdå!!


Då var de dags igen ;)

Att mobilblogga xD de var ju ett tag sen ;) sitter iaf i skolan just nu o har lite rast och ska snart fortsätta med byxorna ;) och har tänkt på en grej, får ju pengar imorrn och lägger in dom på onsdag, men om jag kompromissar med mamma så kan jag nog betala henne i februari ;) o då funderar jag faktiskt på att köpa skorna som jag hittade på HM som jag e dödkär i :D hehe kostar ju bara 299:- så fett najs!!

O sen en stor nyhet, igår vid 10 tiden på kvällen så blev jag moster igen!! :) sophies lilla tjej ville ut några dagar för tidigt :) som man ser så vart de en flicka ;) enligt mamma så ska hon heta Lydia :) finfint :) jaja hejdå! :)


Min blivande outfit

iaf linnet o kjolen ;) (snyggare skor som inte finns på deras hemsida!!)

Middag!

hellu! kom nästan nyss hem från middagen ;) firade lollo lite o de var trevligt o gott :) härligt att träffa folket o sånt :) men lägger upp bilder o sånt imorron för måste lägga mig nu, ska upp o jobba imorron! kan iaf sova en halvtimme längre imorrn..hehe e nog skittrött ändå med tanke på att jag la mig vid 10 igår! :o jaj godnatt pusspuss!

söt

älskar denna söta lilla outfit som ja hitta på modehus.nu kostar typ 650..så hade inte lust att köpa. men söt e den iaf
har vekligen inte varit aktiv på sistone men har varit hos älskling och har inte orkat o så har man mysit o sånt.

e fortfarande depp så infatta inget annat.

Depp?

typ känner mig de. orkar inte ta upp varför heller. känner bara för att gå o lägga mig. ska väl ta o göra de.
imorron ska vi fira lollo i efterskott, ska bli kul, hoppas jag..åker hem rätt tidigt eftersom jag ska jobba. jupp aja hejdå!

Wonderbra

hejhej! gick en snabbis på stan efter skolan o hade tänkt att köpa nått men mamma hade inte fört över pengar -.- så la undan en wonderbra o den var verkligen bekväm :D fyfan vad mkt dom har sänkt priset på den :o!! 75kr!!!!!!! kostar ju egentligen typ 3-400!!  såå fett happy! :D
va fan ska man skriva nu då??

Åh!

hejhej! sitter hos älskling o hade egentligen tänkt att kolla på wild child men 3an funkar inte hos kenny -.- bajkorv, har ju inte sett den o vill se den!
jaja satt o tänkte på mitt hårband som jag hade men som nu har försvunnit :o måste hitta de eller köpa ett nytt...guld passade ju min hårfärg o hitta bara ett svart just nu..jaja kanske kmr mer mot sommaren :)
när ja ändå höll på så hitta jag dom här söta örhängena :D
BYE! :D

Byxorna

 

 


Insydda ;)

Hellu! Försov mig lite idag men de e lugnt har inte kommit upp i 3 timmar än så ;) jag testa mina byxor nyss som jag har sytt in och förstorat så nu e dom bra, lite trånga men ska fortsätta med gymandet nu var ju sjuk förra veckan så gjorde inget då, o har glömt kläder idag så blir inget då xD men imorron då jävlar! (om jag inte jobbar..) annars har man idrott på torsdag ;) hehe jaja hejdå!!


Lipgloss

Testade mitt nya läppglans från isadora de e en duo så man ska ta på båda så dom ser typ extra fylliga ut ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2420418/images/2012/pic_185861682.jpg" class="image">


Pants

 

 


Första provningen :)

Japp nu har jag testat mina byxor för första gången :) dom satt bra fast var väldigt pösiga från knäna o neråt ;) så ska sy in det, fixa en stickning, gylfen o jag glömde precis bort ordet haha byebye!!


Skola

Hejsan svejsan, sitter här i skolan o har rast. Väntar väl på att lektionen ska börja så jag kan sy ihop mina byxor och testa dom :)
E lite chockad o irriterande över en grej, jag vaknade kvart i 5 imorse o kunde inte somna om efter de. Hade sovit i 7 timmar typ då så var väl rätt OK ändå. Jaja hör av mig senare då så hejdå!!

 


New pants

helloo bitches! sitter här o har ont fortfarande, o tog alvedon för kanske nån timme sen...har lite huvudvärk oxå..hmm... men aja idag så har man inte gjort så mkt, typ bara tagit lugnt. men igår beställde ja byxor till mig o elin, passade på när dom kostade 60kr :) hon har redan ett par o jag vill ha ett, fast strlk 36 tog precis slut så fick ta 34, som oxå funkar fint :) fett sköna :D hihi
these!
BYE

Outfits

lite outfits som ja har pusslat ihop på hm's hemsida ;)

Utgångs bilder

fast vart bara innan vi gick ut XD
suddig jupp, hade börjat dricka då ;)
alex
idas coola papegoja som kan prata :D XD
fina ida :)
cp jag XD
en till fin ida ;)
en till cp ja XD
o en söt liten älskling :D<3

Utgång igår

hejhej! sitter i sängen o bara tar de lugnt :) igår vart det ju utgång som jag skrev (om de kom upp) men gick ut med kenny, ida o alex :) åkte hem till ida efter skolan o efter vi fick vänta på kenny som missade bussen xD men aja ;) när vi kom hem till ida så började vi att ta en cider/öl o väntade på att maten skulle bli klar o så :) gott var de. sen efter maten så skulle vi ta o börja fixa oss :P de tog sin lilla tid men allt vart bra till slut :) sen drog vi till uppsala o skulle ut på några krogar :P vi gick först till entage eller va de heter o de var helt jävla dött så drog typ på direkten, sen drog vi till o'larys fast tyckte de va lite småtråkigt så då drog vi till barenbaren som oxå var tråkig XD o så skulle vi kolla om bullet hade 18 årsgräns men dom hade 23!! så värdelöst, sen drog vi till o'larys igen o då vart de lite roligare för då vart man lite fullare xD men sen drog vi till white club som skulle vara roligare om man hade gått dit först för var typ död o mådde illa o grejer så var helt otaggad så kenny o  jag var där i typ 20 min sen drog vi hem :P fast dansade lite fast började må dåligt så var tvungen att sätta mig. på bussen satt man o lyssna på musik, o när man kom hem (vid 20 i 1) så klädde ja av mig, tog bort sminket o la mig o sov xD sen vakna man i morse vid halv 10 med världens tandvärk så tog alvedon då o har tagit de en gång till senare idag o måste ju vänta 4 timmar men fick alldeles för ont så fick ta ipren då o har inte haft ont sen dess o de e skönt :)
nu ska ja ta o sätta på musik o spela the sims så byebye!! :D
BILDER KMR SENARE!

Utgång

Shaa sitter här nu med älskling oska snart dra hemåt :) e typ as trött men de får man leva med, har haft de trevligt or lagom full fast har ju nyckrat till nu så allt e lugnt :) hade egentligen tänk att ta 2.20 bussen men mådde illa men e inte sån som spyr så de e bra de fast när ja börjar må dåligt så blir jag jätte tråkig o sitter i ett hörn typ :p jaja får gå ut när man har mer pengar att spendera :) hihi pusspuss :)


Hemma idag med

Hejhej, sitter i bilen på väg hem från stan med mamma, följde med henne på ett möte, skulle handla efter det oxå o Kenny behövde cigg så köpte de då :)
Själv så har man fortfarande ont i käften o kan egentligen äta o sånt på höger sida nu men kmr inte göra de förren smärtan har gått över.
När jag kmr hem så tror jag faktiskt att jag ska ta o rita lite :) lägger väl upp bild på de, fast kom på att jag måste ut o fota medans de e ljust haha så gör väl de först :) jaja hejdå!! :)


mina roliga djur xD

detta har snälla mimmi gjort när hon var uttråkad :P
o mimmi när hon e hungrig ;)
o här e trixie när hon e trött

de e inge kul längre.. XD

ja de inge kul längre xD ibland när jag pratar så läspar jag o de e inte så roligt när familjen säger "va?" hahha jaja kmr typ läspa ännu mer när jag får tandställning så de e väl bara att vänja sig ;) jaja BYEBYE

har klickat hem lite :)

från ellos ;) fick med sig massa smink från isadora för 0:- ;)
BYE!

Sjuk..:(

hejsan, sitter här o har tandvärk och mår illa - klarar inte äns av att äta :/ jaja sov ut iaf..nu ska ja dra o tycka synd om mig själv :)

gaah

åh! börjar gör ont i munnen igen...får inte ta alvedon förren om en timme :(((( så ska sitta o ha ont nu så länge...
jaja hejdå

Jeansen

här kmr bilden på de ja har gjort idag ;)
har ritat lite idg så här kmr väl några bilder :P

Ajj.. :(

sitter här med ett glas alvedon o försöker dricka upp de. har ju varit hos tandläkarn idag o nu börjar bedövningen släppa o de känns som om man har smällt till mig med en stekpanna på högra sidan av ansiktet..
fick åka hem efter de o de var skönt för skulle inte orka vara kvar i skolan med ont i käften. fast den lilla stunden som ja var i skolan så hann jag att fy bakfickesdekor hehhe ska inte ha nån bakficka för använder aldrig de plus att hade inte tillräckligt med tyg x) jag tog de sista som fanns o de räkte precis till allt annat :P jag lägger upp bild sen när ja orkar x) så byebye bitches! :D

bild

halliihallåå! trött tjej ;)

I'm a fool in love

Ååh! för några inlägg sedan så la ja ju upp ett par skor o dom kostar bara 144!!!!! jag vill ha dom!! so mama can you please give me money? XD
theseeeeeeeeeeeeee

Läder och jeans!

hellu! hade tänkt att mobilblogga under dagen men min blogg app ville vra rolig o inte fungera :D...
men idag har de ju såklart varit skola och har sytt en massa :) har fixat lite på mina jeans och så håller jag på med en kjol i läder/skinn, assnygg men vart tvungen att sprätta för sydde inge bra vid blixtlåset xD blir forhoppningsvis klar på fredag lr nästa vecka :) men här e en liten förhandstitt kan man säga ;)

Datoriserad mönsterkonstruktion

ja de va en långt ord ;) ja sitte här o har rast, ska fortsätta med dm sen, men orkar egentligen inte..vill fortsätta att sy :(( eller sova, de spelar ingen roll. jaja typ hejdå............


Dagens

klädsel och smink ;)
foundation-vet inte va den heter o orkar inte kolla XD , puder - dream matte powder, rough-lara key
ögonskugga - sun kissed från rusta XD
skjorta-bikbok, linne-gina, jeansleggins-lindex
BYE!!

Face!

hihi ja e bara så sööt :D haha säger vi ;), vart klar med hantverksorgenterings uppgiften :D wiihoo!
imorron ska jag gyma o de ska bli så skönt! :D grr ;)

Lättad!

Jag är så sjukt lättad! vart precis klar med sista uppgiften i Svenska A. och kom på lösenordet i FC så fick då även veta att jag vart godkänd i Matte A nationella.
nu har man bara engelska A kvar från förra året om man så säger, lite kul att läraren har inte sagt nått om vad man har kvar-
sen ska jag komma ikapp engelska B, i eng B så bad ja läraren att skicka alla uppgifter till mig som jag har missat.
jaja nu ska jag ta en snabb liten ansiktsmask o försöka göra uppgiften i Hantverksorgentering, som suger balle xD
hehe jaja hejdå alla söta :3

Oh boy!

haha sitter i vardagrummet o ska försöka göra lite läxa :P o dricker oboy ;) gottgott, fast inte äkta, de e mkt mindre socker i den här :)

Klännings-special

Allt finns på nelly.com ;)

My wants <3

Love in my heart <3

My good!

Börjat ta lite mer bilder som man kanske har märkt :P så här kmr några på mina djur :)

Pitchure

Hehe hade tråkigt 3 på natten XD

Bildbomb!

typ. liten repris på bilder fast har ändrat kontrasten så de se bättre ut ;)

Unexpected hero ♥

I'm not that shy - Är inte så mkt längre
I'm not too scared - Man växer upp
I'm a little afraid - De är alla
But isn't everybody - Precis
And I'm not dead yet - Jag skriver väl de här?
I'm unprepared - Alltid..
I'm an unexpected hero - Händer när nån är i nöd

♥L♥O♥V♥E

Jävla skit tvål

har ju varit hos kenny i veckan o har ju duschat där, hade typ ingen tvål kvar så fick låna hans tvål
tror inte att de e exakt den men de e de märket, o har fått typ torra fläckar o de kliar o grejer :s han har oxå fått så, typ sämst! tänker hålla mig till mina tvåler o insmörjningar nu! bajkaka!

Uttråkad ja

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

lekte som en vanlig 8 åring ;)

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

typ samma som nu skulle ja nog faktiskt säga ;)

3) FEM SNACKS DU GILLAR?

choklad,gurkameddipp,chips som ja inte får äta ;), marsmallows :D,nutella har blivit en ny favorit ;)

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?


typ ingen XD

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR?

shoppa,köpa ett hus,fettsugning XD, köpa en dyr jävla diamatring värd 1 miljon XD, köpa en chiuaua o en mops :D


6) FEM DÅLIGA VANOR?

tjockisäter..., dålig kondis,trött hela tiden,dålig på att göra läxor, har ej gått ut på krogen ännu :o

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA?

Sjunga, sy, va med vänner o pojkvän,festa, lyssna på musik

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA?

träskor, stringbikini,

9) FEM FAVORITLEKSAKER?

inte fan vet jag XD

I'm dead

shaa! sitter på soffan i vardagsrummet o väntar på maten, blir gottgott :3
ja idag har man jobbat, var helt ok faktiskt :) tror nog att jag ska börja där o tjäna lite ;)
eh annat e väl att jag e sjukt trött xD sov ju bara 3,5 timme igår o inatt vart de faktist 8 timmar men e fortfarande trött antagligen från igår xD jaja ska dra nu så bye! ;)
BYE

Sometimes I close my eyes and pretend to fly

Hej o god natt, ska ta en nattmacka o sen sussa, sen ska man upp typ halv 9...jobba med mor min o sen åka hem o sova XD hehe eh ja idag vart de inge gym, hade sovit i 3,5 timmar så var en aaaniing trött, får göra de nästa vecka iaf :) kanske göra lite sit-ups eller så imorrn :) jaja måste dra så bye!
Fett fin! :D

Taskigt >:(

Skrev ett inlägg jur., de vart ju bara en rubrik... Orkar inte skriva om allt heller..men jaja sket i gymet idag, alldeles för trött för de, som typ 3,5 timme.........
Eh jaja snart kmr mammsen o hämtar mig :D slipper ja ta bussen :)
Ritade på HVK när jag var klar med de ja skulle rita :p men lägger upp när jag kan


Skola..


Good night

hej ska ta o sova nu ja XD hehe ska ju upp imorron o dra till skolan :P
btw I loooove shoes ♥

oohh meen

skulle ju gyma imorron! har glömt kläder :(((( kan för sig ta mina mjukias o min t-shirt men grejen e att ja glömde min deo oxå XD fast lånar ja en handduk av kenny så kan ja ju faktiskt duscha efteråt :P hihih, ja jag duschar inte, tkr de obehaglit att göra de i skolan :S killar kmr o går överallt fast man har låst haha xD lite orolig får man ju vara :P hihiih BYE

Bilaaaar!

Haha vart ett argt inlägg igår, nu e man lite snällare för vi fick sluta tidigare på 2 lektioner o den ena var den sista så man kunde hinna med bussen :) när jag kom hem hade jag tänkt att göra chokladbollar, med det fanns ingen havregryn hemma :( de e ju lixom huvudingridiensen...jaja åkte o köpte kakor o nutella istellet :3 tjockis ja o kenny e :D fast de e han som käkar upp alla kakor bah för jag råkade somna lite :o hehhe ;)
jaja ska ta o kolla på en av favvo filmerna nu, fast and furios love them all! :D grrr me like that kind of cars ;)
tihhi byebye!

Jösses!

hahah kuuli! :D

4 Fuck sake!

Blir lack! jävla skit regler! har ju ändrat i skolan att om man e borta i 3 timmar (!!!!!!) så tar dom studiebidraget, o dom räknar ju ihop dem minuterna när man kmr försent, va fan händer om bussen e sen? eller om man typ hamnat på sjukhus o inte kan ringa o sjukanmäla sig? då ska man inte få några pengar, o jag som ska till tandläkaren o kmr inte vara i skolan på hela dagen, WTF lixom! dom har ju inget sånt att man skriver i de längre så ja ska lixom sjukanmäla mig istället o man får inte ringa in hur många jävla ggr heller o ja som ska till tandläkarn 5 ggr hallåå jävla fittskola/komun vem som nu har kommit på den här javla skiten, jag o ida kom på att vi går med på de här om vi får 2000 i studiebidrag haah!
typ lack så hejdå!

Mobilblogg

Hej, nu e skoldagen slut o de e jag med, höll på att somna på bussen, men de gick ju inte hehe , ska snart upp ur min mysiga säng o packa o dra till älsklingen :)<3 gääääsp nej nu ska jag dra Bye!! :)


Dagens :)

outfit
make up ;)

Söt :)

Hej o god morron, är en aning vaken för tidigt, ska egentligen upp om typ 40 minuter men vart väckt av familjen o sen så la vovvarna sig här o skulle mysa :) , hehe en sak som ja tyckte var sött var att min lilla syster Julia använde ordet "defenetivt" så sött , inte äns jag gör de :3 sötnos ;) jaja ska väl försöka sova eller åtminstone ligga kvar här ett tag till :)


Städat!

Typ, har rensat massa kläder o de ser faktiskt bättre ut nu :P har typ en stor hög med omaka strump-par som inte går att hitta XD inte äns i lådan som vi lägger omaka par , haha tog typ 2 timmar, började innan 8 o var klar innan 10 x) o nu har man tagit en skön dusch o har en liten ansiktsmask på sig :) som snart ska tvättas av :P eh ja ska väl ta o sova snart då, skolan börjar ju imorron, o tror ja vet va ja ska ha på mig (a) hihihihi ;) jaja tack o god natt

hahhaha

fyfan va rolig människa XD

Give me...

900kr!!

Bowling

Hej o god kväll alla :) idag bowlade jag,kenny, ida o alex ju :) var riktigt kul faktiskt :) efter de så drog vi till max och åt där, gott gott ^^ sen drog vi till station o hem :) dom hem till sig o vi hem till oss ;) då gick kenny o ja ner o mös framför TVn, o har legat här tills nu heheh :Pska väl sova snart tror jag hehe ska väl leka lite vid datorn först hih :) så BYEBYE!!

Uttråkad

1. Hur gammal är du om fem år? 23

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? älskling

3. Hur lång är du? 162

4. Vilken är den senaste filmen du sett? såg Red med pälskling idag :)

5. Vem ringde du senast? Älskling XD

6. Vem ringde dig senast? Älskling XD

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? ”Du kan åka nu :)<3" från älskling :)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta

10. När såg du senast din mamma? Några timma sedan

11. Vilken ögonfärg har du? Blågrå

12. När vaknade du i dag? halv 12

13. Vilken är din favoritjulsång? Typ ljus rosa o ljus blå

14. Vilken är din favoritplats? Sängen? haha vet inte ;)

15. Vilken plats föredrar du minst? In your ass

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Oj, tänker inte på de men ärligt talat så har ja nått jobb, lägenhet lr hus o en familj :)

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Typ allt möjligt

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Min pojkvän som vanligt ;) eller om de var hunden...ja minns inte... xD

19. Hur stor är din säng? 120...vill ha åtminstone 160 XD

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Helst naken;)

22. Hur många kuddar har du i sängen? 2 som man sover med o 4 brydnads XD

23. Hur många landskap har du bott i? 1

24. Vilka städer har du bott i? uppsala

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor

26. Är du social? när ja väl kan xD

27. Vilken är din favoritglass? Ikeas eller den på gränby xD

28. Vilken är din favoritefterrätt? Chokladpudding :D

29. Tycker du om kinamat? Love it!

30. Tycker du om kaffe? no!

31. Vad dricker du till frukost? choklad x)

32. Sover du på någon särskild sida? lite hur som helst

33. Kan du spela poker? nej

34. Tycker du om att mysa/kela? Det är det bästa som finns!♥

35. Är du en beroendemänniska? Vad är det?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? No

37. Vill du ha barn? ja men först jobb o lägenhet

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska?

39. Har du någonsin åkt ambulans? nix

40. Föredrar du havet eller en bassäng? bassäng

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, typ

42. Äger du dyrbara smycken? min ring? :)

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? för många, mest typ vampier diaries :D

44. Kan du rulla med tungan? yes

45. Vem är den roligaste människan du känner? alla ja känner e roliga :D

46. Sover du med gosedjur? Nej

47. Vad har du för ringsignal? Vanlig Iphone ringsignal

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? tror mamma har lagt de nånstans :)

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en linje på ett täcke

50. Flirtar du mycket? Nej, jag har ju pojkvän.

51. Kan du byta olja på bilen? Haha nej

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?  Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste? minns fan inte :o

54. Läser du någon dagstidning? Nej

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, gjorde

56. Dansar du i bilen? Haha nepp!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? rix fm

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? mitt kontonr :o omg!

59. När var du i kyrkan senast? när elin o julia hade julavslutning

60. Är du lycklig? Ja de skulle ja no påstå :)




Love

HejHej har målat naglarna nu :) ska snart till älskling, får ta på ett till lager där ;) ska mysa o sånt , de har vi(jag) bestämt haha. o smått nyduschad oxå :) eh ja mitt nagellack har torkat nu så ska väl ta o packa mina grejor o stänga av datorn ;)

haha

Hej igen, vart tvungen att lägga up detta :P
funderar på att köpa den till min bikini som jag redan har, min underdel e för stor o tyckte den här var söt för de ser ut som en lite kjol hihi ;)

Bikini

GAAAAAHH!!! hittade najsigase bikinin för folk med bröst som ja t.ex XD finns upp till G kupa ;) skit fin finns inte många fina för stora bröst så vart lite glad måste ja säga :D

God morron!

Hej! har sovit ut för första gången sen lovet börja, har kanske legat kvar i sängen ett bra tag men inte sovit ut som nu, men idag så ska man hem till älskling :) ska försöka städa, har haft ont nu i 3 dagar så får väl se hur de går o ska ju bowla imorrn oxå, i värsta fall så får kenny spela åt mig x) en kul grej ja skrev på FB som e 100% sant oxå

"Folk säger ju att när man har ont nånstans så ska man sluta tänka på de så blir de bättre, men när man vaknar i de första man gör e att känna hur de hugger i ryggen så e de lite svårt att sluta tänka på de"

Så kändes de för mig idag så tummen upp för de...


Nyvaken? ja

Filmkväll ;)

Hejsan! idag har de varit liten filmkäll hos sandy ;) vi såg först knocked up som jag tog med mig ;) alltid lika bra x) hehe sen såg vi våran gamla klassiker snygg, sexig, singel som e så jävla skön XD hehe o så käka vi godis :) sen kom sandras mamma upp o bjöd på chips o då vart ja faktiskt sugen men stolt att jag inte tog nått :D
o just nu försöker ja lägga upp ett videoklipp på FB som ska ta 3 timmar :D yaaaaaaay jaja passa på när ingen klagar på att internet e segt XD hehe men ska väl försöka hålla mig vaken i 3 timmar eller typ bara låta datorn var på medans ja sussar x) får tänka över saken x) men jaja här e bilder :)
Puss :D

Promenadbilder

Har tagit lite bilder när ja o julia var på promenad :) Klicka på dom så blir dom större ;)
duktig hon har blivit på att skriva :)

Aj

Hej alla glad, själv e man inte så glad, har ont i ryggen sen igår :/ börjar tänka på om ja bärde julia på nått konsigt vis, hon e ju inte speciellt tung så de va ju inte vikten isf, jaja kenny kmr ju hem idag så då får han smörja in min rygg med en sorts salva som e bra om man har ont (Tänker inte ta nån tablett!!)
men idag så ska man vara med sandra o emelie o ha filmkväll ;) o kmr åka hem rätt sent då xD
igår så fixa syster mitt hår o tror ja ska fläta ut de haha snäll ja e ;)
vart så här iaf ;)
o detta åt ja igår istället för chips ;) gött var de
men hejdå nu ska jag försöka värma mig!

Body

Hej igen ;) ville bara nämna att presenten jag fick av emsi var sjukt najs :D den typ känns som body butter fast mjukare ;) men man blir skit len o så ;) hihi fick denna

Love that sh*t!

Omg! vi var ju inne på scorett idag o då vart jag kär i ett par skor, dom kostar bara 400!! :D men har inte dom pengarna just nu o dom försvinner när som helst ju :(( så de suger ju hårt..
men hitta dom på deras hemsid så ni kan få se bild ;)
Dreeegeeel haha XD

Mitt inköp ;)

haha ser helt störd ut men ändå XD plua att den såg bättre ut när ja hade håret uppsatt (drf mitt hår ser lockigt ut)
oxå failad bild ser såå mkt bättre ut på riktigt
failat smink men de va ju meningen att ja skulle visa de jag har köpt så ;)
PussPuss :3

My babes ♥

Shaa! idag har man varit med brudarna Emsi o Sandy ;) åkte in till stan typ 20 i 12 så gick vi runt en massa affärer o typ 6 affärer senare så hittade ja 2 st pannband som inte bara var snygga utan dom va billiga oxå ;) de var halva reapriset så de vart bara 54kr :D hihiih på indiska :) sen köpte ja ett linne oxå på gina som var rosa med typ as-snyggt döskallemärke på sjukt naajs ;) 50kr!
men anyway sandra o emelie hittade sina saker oxå :) hihi o vi alla gick o åt på cupido sen när vi vart hungriga o satt där ett bra tag för salladen var ganska stor måste ja säga x) hihih
o på lördag ska vi va med varann igen :) kuuuuligt :D ska diskutera lite vad vi ska göra hehe :P
här e 2 bilder iaf ;)
V -- där hade ja typ mer än ätit hälften XD
bilder på de ja köpte kmr sen :)

Tråkigt!!

STEG 1
Namn: Therese Eriksson
Födelseplats: Akademiska sjukhuset
Bor: Läby
Ögonfärg: Blågrå
Hårfärg: mörkt brunt

Skostorlek: 38
Civilstatus: I ett förhållande<3 med världens underbaraste!<3
Höger eller vänsterhänt: vänster

STEG 2
Skor som du bar idag: haha snodde syrrans uggs XD
Dina svagheter: många
Rädsla: Har några styckna

 

STEG 3
Första tanke när du vaknar: soooooovaa
Första tanke när du somnar: skönt att sova :D

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: cola
McDonalds eller Burger King: McDonalds
Adidas eller Nike: iinge
Lipton Ice Tea eller Nesta? ingen
Choklad eller vanilj: chocklad

 

STEG 5
Svär du? Ja
Röker du? Inte alls
Sjunger du? typ bara när ja e ensam xD
Duschar du varje dag? för de mesta
Tror du på dig själv? Ibland
Kommer du överens med dina föräldrar? Ja för det mesta:)

 

STEG 6

Rökt? nej
Shoppat? Ja
Ätit en hel ask müsli? haha nej
Ätit sushi? nej
Stått på scen? typ
Skejtat? nästan xD
Bakat? jaa
Stulit något? nej
Ljugit? ja
Kysst någon? ja <3
Kramat någon? ja<3

 

STEG 7
Har du någonsin:
Däckat eller varit jättefull? ja 
Blivit kallad hora? Ja
Busringt någon? ja 
Gjort något som du ångrade? jaa
Fått IG i nåt ämne eller på något prov? yees
Kastat en sten på nån ruta? nej

STEG 8
I framtiden:
Namn på barn? ojojoj ingen aning..
Är du rädd för att dö? ja
Vad vill du bli när du blir gammal?: typ designer lr vad som helst som tjänar bra ;)

 

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för? Några stycken
Antal CD-skivor du äger? Ingen koll
Antal piercings? öronen
Hur många gånger har du varit med i tidningen? 0

 

STEG 10
Vad ska du göra i sommar? vet ej
Vad ska du göra i vinter?
Vene
När tar du studenten? 2013
Gör du efter gymnasiet? jobbar hoppas jag
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? absolut
Vad händer till helgen? typ vara hemma o ta de lugnt :)
Vad vill du helst göra just nu? sova

 

STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän? Har redan världens underbaraste!<3
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Utssende o insidan 
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? oj, vet inte :O
Vem är den perversaste person du känner?
Haha min själsfrände dvs kenny XD
Hur många gånger har du varit utomlands? inga alls om inte åland räknas XD
Vilket land är bäst? venne


Kavaj

Hejhopp! idag kom ju emsi hit :) fick en najsig bodyloation ;) tack igen emsi :)
vi har lekt lite med varandras telefoner xD o tog ur mickis flätor som hon hade i håret :P o juste mickis kom tbx från tyskland idag ;) men iaf sen lockade ja emsis hår hihiihi xD roligt roligt ;)  typ gjorde inte så mkt mer utom att emsi åt här sen typ skulle hon dra :P o sen när mamma kom hem så fick ja en jättefin kavaj :) strl 38 men funka bra ändå ;) va en kort med typ 3 kvarts ärmar :) o typ tjockt tyck som på vissa jackor :) hihihii ;) aja imorrn så ska man kanske möta emsi o sandy på stan :D hiihi o om emsi hade så sa hon att hon skulle bjuda oss på cupido haha xD kuligtkuligt :D eh ja får väl se va som händer senare o om mickis o ja faktiskt e uppe hela natten hahah XD jjaaja BYE!!! :)

God natt!

Hick! har hicka :( inget man gillar...har suttit o lekt med bilder :P hihi o ska snart ta o sova :) här e några ;)

Garderob

Gaah! blir typ galen! har precis städat o ja behöver verkligen en garderob! mamma har lovat mig en men dom höjer väl priset på den som ja vill ha när hon har fått lön...
men iaf har en byrå o en metall grej med metall lådor jätte snyggt......
vill typ ha nån av dessa
typ hels den ;) för den har lådor :)

krispigt

jag vet att de har bara gått 3 dagar av året men vid de här laget så skulle ja ha bett nån att köpa chips , o ja har inte äns varit sugen :D har varit sugen på typ gurk-/morotsstavar med dip som ja ska käka i helgen :) gott o nyttigt :) tänkte vara duktig o köpa en fettsnål gräddfil lr cream fresh ;)
ja annat som hänt e väl de att man har typ inte gjort ett smack idag, hjälpte mamma med maten o ska snart städa mitt rum en smula :)
sen så ska mamma o jag försöka göra ett träningspass varannan dag, skulle börja igår men de var fan aldrig av XD så får väl göra de idag innan mamma drar till jobbet :)
o sen imorron så kmr emsi hit o då ska vi byta julklappar o ja måste ta o "slå in" hennes x) har inge papper kvar så får försöka vara lite påhittig ;) jaja inte mkt mer så BYE!!

1 januari 2012!

Hej och god kväll/natt! :) sitter o tittar på comedy central en smula innan man ska gå o lägga sig med älskling :) idag vart man väckt av fiffin halv 10 så då gick man ut med henne sen vakna man igen vid 1 o då åt ja o duscha o gick ut med fiffin sen gick ja o la mig hos älskling igen o mös så han kunde vakna, sen har jag typ suttit o spelat hela dagen, har varit sjukt lat idag o e de fortfarande XD jaja har hållt mitt löfte hitills hahah! o har kommit på ett annat löfte oxå, ska ta mer hand om min hud, gjorde de ett tag sen börja man att vara hos kenny mer o då vart man för lat att gå till övervåningen hahah XD men ska bli mindre lat o börja gyma o grejor :) o göra mina läxor! går ju bra nu har ig varning i 1 grej, hade de i 3 grejor förra året :) o fixa sv A o Eng A, matte A e klart som tur e, har en grej i sv A o vet inte vad ja har i engelska A för min lärare har sagt till alla utom mig jaaa!!!!... jaja men iaf
igår var de nyår o den spenderandes med familjen :) åt middag o skåla vid 12-slaget o hämtade min likör som ja tog typ 4 klunkar av för den var typ varm xD hehe
o låg typ o titta på film men älskling innan 12 så vi kunde hålla oss vakna haha xD
o ännu en grej! har köpt en ansikt scrub, egentligen av misstag, trodde de var en annan men de gjorde inget för den va najs ändå, när man har sköljt av den så känns de som hela huden andas. Så jävla naaajs!! :D
e denna.
skulle egentligen köpt denna
ska faktiskt köpa den ändå för tror den e jävligt skön att ha som mask efter scruben.
men här e bilder från igår :)
BYEE!!

RSS 2.0