The sign that I belong to you

You and me forever ♥
 

Go' morron

sitter i sängen just nu och lyssnar på muse. undra vad man ska göra idag..julia ville till stan med mig men vette fan om jag orkar, funderar på att köpa en ansiktsmask på typ hemköp, ska ändå hämta ut paket. och ta de lugnt, blir väl att ja färgar ögonbrynen oxå. ja vad mer kan man hitta på?
BYE
 
skulle göra vad som helst för en mops :D
(iaf när ja väl flyttar hemifrån;))

LOL

hejhej! har nyss kollat på Lol, filmen som miley cyrus är med i. jävligt bra faktiskt, rekomenderar alla att se den :) 
känner att jag kmr behöva kolla lite på film tills min karl kmr tbx så man övelerver..
damn har slut på snorpapper :P får väl ta och pallra mitt ass till köket :P
känner mig väl lite bättre från allt som har hänt idag(berättar när jag orkar) 
har ätit otroligt dåligt idag...kände mig hungrig en stund men inte längre.. jaja mår man dåligt så gör man..
jaja ska väl ta och sova lr nått. BYE
 

Saker ja glömde visa

som ja köpte igår
 
fotfil: 10kr Parfyrm: 40kr Trosor: ingen aning..allt från rusta
 
spegel 149kr Rusta
 
tunika 50kr HM
 
örhängen 20kr HM
 
ögonskugga 10kr HM

Shopping igen XD

så går de om de e rea och hittar bra saker :P
 
 
:D har velat ha cheap monday byxor och dom här va fett najs och kostade 129!!! :D på holmlunds ;)
 
'
tror inte att den är så stor som den ser ut...XD lindex : 50kr
 
lindex : 20kr
 
HM 49kr
 
hm 79kr st
 
gina tricot 10 o 15 kr
 
new yorker 49kr

Shopping!

hejhej, igår åkte jag till stan med emelie o sandra och de vart faktiskt lite köp :) men de va typ rea överallt så :P
 
(suddigt ja vet) bikbok öh kollade aldrig priset XD
 
bikbok 79:-
 
bikbok 49:-
 
new yorker 49:-
 
new yorker 35:-
 
new yorker 79:-
 
åhlens 85:- (den e bäst)
 
H&M mascaran: 139:- borsten: 29,50:-
 
indiska 129:-
 
new yorker armband: 25:- örhängerna(det fattas ett par som ja hadde på mig igår): 35:-
 
bikbok alla 3 för 20:- :D
 
indiska 59:- (mina gamla har lagt av..)

God morgon

härligt väder fan, 21 grader och klockan e bara halv 10 på morgonen :D kmr defenetivt lägga mig i solen fast ja e sjuk XD men kmr vänta lite, de blåser lite och fryser lätt men typ vid 11 tiden brukar de vara perfekt :) 
eeh ja jag tog som sagt hostmedicin igår och de var ju bra för jag vaknade inte under natten då men tydligen hade jag hostat väldigt mkt, och när jag vaknar kändes de askonstigt när ja hostade..nästan som att luften åkte ur :s känns lixom extra jobbig...men de går över :) nu ska ja prata med min mor och sen spela lite sims :D
så byebye!!
 
mimmi ♥

Sick

hejhej, fortfarande sjuk o blir nog borta från jobbet imorron med...mår dåligt..men nu har jag iaf tagit hostmedicin så hostan var bättre, tog 5ml och skiten inhåller morfin och kännde fan av de, vart typ helt dizzy, när jag hämtade ut den för några månader sen när ja hade sån jävla hosta så kände ja knappt av den, men nu har jag ju fått sämre med andningen pga astam (föryldningar blir värre då) och äter mindre men typ samma mat. och sen har ja ju haft feber lite fram och tilbaka så har ju kännt mig svagare, kanske drf de kändes mer. men nu funderar jag på att gå äta för de känns som magen ska dö snart haha...jaja herrå!!!
 
mitt fina armband som jag fick av mamma när dom var på furuvik och ja var hemma och mådde dåligt, armbandet betöd typ kärlek/kärleksfull

Tatoo

weeeeaa har blivit sjuk så stannar hemma idag, brukar må sämst de första dagarna....skithes har inga halstabletter mwn mamma skulle köpa de på vägen hem, och honung, blir te beronde när ja är förkyld :P
men som kanske inte många vet så ska jag tatuera mig typ i höst, vet typ vad jag vill ha, så sökte runt och hittade 2 st som var riktigt fina :)
 
fast de ska så morfar hade ja tänkt
 
samma sak när de gäller den 
 
saknar min morfar grymt mycket <33

Nelly

hejhej! sitter här och är sjuk :( blir inge jobb, har inget som botar mig om man kan säga så, har inga halstabletter eller soppa(har så ont i halsen så e svårt att svälja) så hungrar ihjäl lite , men hade kvar nässpray :) 
men iaf hämtade ut mina paket igår och de kmr väl fler papper om de denna vecka :P väntar på 3 paket till haha XD kmr ändå inte orka åka in till stan när ja e förkyld :P men de här fick ja igår :P
 
 
 
har den lila på mig ;)
 
och sen så köpte ja de här när mamma o ja handla :)
älskar pasta :D
den ena svampen lr va de e åt mimmi upp när ja var på jobbet -.-
 
haha så ball! XD

Jobb

Hejhej! Idag blir de jobb, börjar kl 12 och slutar 17.30 så ganska kort dag :) men jobbar så typ hela veckan utom på lördag då det blir heldag :) efter de så blir de möjligtvis tjejkväll ;) yeah! Ska snart äta innan ja åker blir potatis och skinka :D Yaay ska hämta ut paket idag oxå :) jaja ska dra nu herrå!!


Åhhh

vad jag hatar svenska! allvarligt har ju svårt med allt, läsa,skriva,konsentera mig, fantasifull, och allt annat
gick ju på spec i låg - mellan stadiet men ville inte gå på de i högstadiet och sen i gymnasiet sa dom att man inte fick de men sa som att man fick :s så va lite sent att söka till de, och lite sent för de nu oxå när man börjar i 3an. fml..fixade redovisningen men de vart typ ett halv A4...går inte att skriva mer, fattade ju inte äns boken :S cp lärare...sen ska jag läsa ett jävla häfte om antiken som jag har pratat om 500ggr i alla skolår men de sätter sig ändå inte så vrf skulle de göra de nu? och sen ska jag komma tillbaka till skolan och kunna allt utantill, WTF?? jag har as dåligt minne och de vet alla, de finns lixom en anledning bakom mitt larm på telefon att ta p-piller jävla cp! aa damp!
 
har iaf min tjocka kisse
 
ja jag är irreterad

Internetshopping ♥

Har varit ganska aktiv när de gäller internetshopping. har beställt ett par jeansshorts, en ögonskuggspalett och nått med från nelly.com och piercingar till min navel från nått ja inte minns :P men de kmr typ den här veckan, fast ögonskuggspaletten och vad de nu va har kommit men ska hämta ut det på onsdag då jag har fått lön :) , har nyss skrivit in mina räkningar så dom dras på onsdag. nu ska jag försöka göra en bokredovisning...........haha svårt faktiskt fattar inte ett skit av boken...jaja byebye!!
 
 
funderade på att köpa ett par cheep monday jeans men får se när jag får lön :P

My cat is badass!

yeah! XD
 

God morron

hejhej och god morron! sitter och tar de lugnt. idag blir det jobb och 5 dagar framöver, skönt att jobba eftermiddag så man kan sova hur man vill ;) ska duscha om de finns varmvatten...men överlever utan de idag så inte jätte bråttom med de. 
Hejdå!!
 

Utvilad till slut!

Hejhej! Har varit barnvakt eller ja är väl de fortfarande :P men sov typ 5,5 timme i natt om inte mindre för vaknade så fort hon bara gnällde till så mellan 4 o 5 så vakna ja typ var tionde minut eller så xD sen gick vi upp vid 6 och då böt ja blöja o gav henne välling ocg gick ut på promenad o lekte sen vid 8 / halv 9 så väckte jag mamma för då var jag så trött att jag höll på att svimma av...så gick o la mig och sen sov jag till typ kvart i 11 :P och då leta ja upp kläder , duscha, raka benen, åt lunch, fixa fötterna för dom e så torra och nu sitter jag här :P och ska fan spela XD hehe jaja byebye!!
 

Ute och plockat blåbär

hejhej!! idag lr a nyss var man och plockade blåbär, skulle ha plockat kantareller men hittade typ bara 4 men ska tillbaka till en annan skog och plocka :P men iaf har tagit lite bilder på vovvarna m.m. :)
 

Pics from today

 
 
och här är en bild som min älskling tog på mig XD
 
 
 
 

Världens bästa

hej! måste nog säga att jag har världens bästa pojkvän ;) bara för att skryta lite (a) hehe han var jättegullig och köpte ett stativ till mig :P utan anledning typ XD heheh ja snäll han e dåå <333
 
 
snart kmr ja köpa ett nytt objektiv oxå fast nästa månad, men finns en chans att ja skulle slippa de för mamma o pappa har en gamal systemkamera så skulle kolla om de var en canon :P när vi väl hittar den XD
men vet att ja kmr köpa en blixt :)
jaja bye!!

Redigerat

lite bilder okej 2 stycken XD
 
 
 

Dagens!


Shorts

har beställt ;)
 
 
 
 
 

Vad härligt!!

Ironi i rubriken.. Vårat internet f*ckar ur så kan inte blogg på datan så fick bli mobilen i stället men då kmr inte en bild med men får väl visa den den, men iaf här är en skjorta som jag hitta och vill ha!! Så jävla snygg!!! Är sån jävla sucker för öppen rygg så bajs! Billig är den men har ingen bh utan band :(( min storlek så kostar den 299 och lite dyrt för en bh tkr jag.. "/ men de avgörs när jag har fått lön :P


Fotat igen :P

Bilder kmr sen ;P


Bilder tagna idag med nya kameran :D

wii nu har ja min canon eos 1100D :D
 
Julias öga som ja hade svårt att få fokus på men greja de till slut :P
 
mimmi gillar inte blixten så mkt att hon lipar hahah
 
 
 
chantil <3
 
 
 

KAMERA TILL SALU 1000KR

Nu säljer jag min Fujifilm FinePix SL240 för 1000kr så det blir halva priset! den fungerar fortfarande som den ska, tror inte att de är några repor men kanske nått litet.
köpte den i början av oktober 2011.
det är 14mpxl och 24 x optisk zoom så det är INTE en systemkamera så man kan byta något objektiv, men den är ganska lättanvänd så den är ju bra för nybörjare. och jag har 2 års garanti på den.
jag bjuder på ett 4gb minneskort.
 
 
här är några bilder som jag har tagit med kameran.
 
 
 
 
 
 

Min Ängel

hejhej!! idag har jag jobbat :) de har varit lugnt men tror jag kmr behöva mina 6 lediga dagar när ja e klar på måndag ;) de dåliga med att jag jobbar e att sandra fyller år o vet inte om ja hinner fira henne tillsammans med alla andra "/ jaja får köpa nått riktigt bra annars ;) fira henne lite själv :P , när ja kom hem så gick ja ut med fiffin som är så snäll mot mig o ingen annan hahahah xD utom kenny då :P.....sen vart de mat och fika för pappa fyllde år igår så grattis till han :) men sen så gick ja ut i 38 minuter 206 kalorier mindre xP gick typ samma runda som ja brukar fast lite kortare men bara för man vet aldrig med dagens människor som kör bil, kul att bli överkörd lixom. ja snart ska ja väl fixa till mig, göra situps o armhävningar o läsa teoriboken :) och ringa älskling innan jag lägger mig ;)<3 
jaja byebye!!
 
 

My love ♥

 

åååh snart låser jag!!

blir lite less på att folk springer ut och in genom MIN dörr utan att stänga dörren, ska ja springa in o ut genom alla dörrar i huset så ska vi se hur irreterad alla blir? gör de om fler håller på!
japp lite småirreterad...men lycklig, nästa månad har jag och älsklingen varit tillsammans i 2,5 år och känner mig lycklig o mer kär än någonsin :) så ja I like it! kanske får ta o hitta på nått då ;) perfekt med att de e 26e augusti på en söndag så kan man göra nått på lördagen ;) hihi jaja me happy nobody can drestoy us <33
 
(jag äger inga nya bilder) XD

Sweet

Hahah härligt inlägg, men nu kanske man kan bli mer aktiv med bloggandet om appen oxå funkar. Har ju lagt upp typ fashion inspirerade bilder på instagram som kan komma upp här oxå :) men ja nu tänker jag sova med mina andningsvårigheter så god natt!!


De funkar!!!!

Ööööööööhhhhh bloggappen funkar efter 100år öööööööhhh Bye!!


Friday

hejhej!! chillar i sängen just nu :) , idag har jag bara tagit de lugnt och myst med pojkvännen, men nu åkte han hem för att fixa bilen som han ska sälja sen hehe sjävl tyckte ja att den var cool men den drar rätt mkt men de beror även på hur fort man kör. 
jaja för en liten stund sen så bada jag fiffin (syrrans hund) och skulle klippa hennes ansikte för hon såg knappt nått men ja va ju duktig o gjorde de medans hon var blöt o nu är hon nästan torr o ser att hon behöver klippas lite till XD men nosen vart bra iaf :) jaja nu ska ja invänta mamma o mina cheesballz XD mumsmums! :3 måste ha lite gott i sig på en fredagkväll ;) jaja nu ska ja hitt på nått! :)
 
bild från onsdags när vi bada

Solat o badat

hejhej!!! igår så drog ja o småsyrrorna + en kompis till dom till vendelbadet i örbyhus o bada :) skojj kom lite sen vid 2 tiden så var kvar till typ halv 6 o då mot slutet var de typ bara vi i poolen :P hehe men de va härlig, fick inte så mkt färg tyvärr, när man väl kom upp på land för att sola så gick solen i moln och de börja blåsa så man satt där med handduken o frös typ XD hehe. men lite sol o vindstilla vart de sen men vart ändå inte stor skillnad. men idag så när man vaknade halv 11 så gick man ut med fiffin och sen la man sig på baksidan i solen o då vart jag brun :D fast ska förhoppningsvis bli ännu brunare imorron ;) hihihi om vi åker till rullsand så säga, de beror ju helt o hållet på vädret :P jaja nu ska ja dra men sist men inte minst en bild på en tröja som ser riktigt mysig ut :)
 
cosy :)

Rock/grunge inspiration


Träning

god natt alla. ska snart sova så fort ja har gått ut med fiffin. jag måste säga att jag har varit ganska aktiv de senaste dagarna. har gått promenader och igår gick ja typ en timme med stavar med sophie o mattias. så härligt ju, i förrgår så gick ja ganska lång promenad med fiffin oxå o idag har jag sprungit inte så länge men jag gjorde de iaf :P hehe dålig på att springa men ändå..jaja ska ut med hunden nu så BYEBYE!!!
 

Gummistövlar

bara för att dom här är grymt balla XD
 
så har min mamma beställt dom XD hahah äger inga stövlar och är ganska kräsen när de gäller de :P

Uppe med tuppen

God morron.......vakna typ halv 10 men egentligen halv 8 men somnade om så...ja idag ska man bara ta de lugnt o hoppas vädret blir varmare så man kan åka o bada :) ja o sen så sitter man o funderar på vilken telefon man ska ha när man sätter in den här på lagning ... jaja ska väl hitta på nått annat nu så byebye!!
 
 
Chantil <3

Instagramfoton med hjälp av en app :)

har piffat upp alla mina bilder så dom blir lite intressatare på instagram, använder än app som heter filter mania 2 som e fett awesome, och den är helt gratis o att lägga till flera olika filter är oxå de så de är ett stort gilla på den :D
 
men här kmr lite bilder :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
de va alla men ja gillar dom :)
 
men här kmr även en liten bild på mina nya byxor :)
 
 
BYEE!!!

RSS 2.0