Bustier

Sha igen. En annan grej här då så e de att ja undrar vrf i helvete det finns typ inga bustier bhar för folk med stora pattar o liten midja. skulle verkligen vilja ha en sån men hittar absolut ingen i min strlk o de gör min lite smått förbannad.
för er som inte vet så e de här en bustier
den första gillar ja mest
The end Of my Story.

Twilligt

Sha! Har en grej att påpeka här angående twilligt böckerna. asså okej jag älskar twiligt lika mkt som alla andra gör. men när de kmr till böckerna så klara jag inte äns av att läsa ut den, har börjat läsa den första o gillar allt med början o de men när de kmr till jakten o de så klarar ja inte av att läsa mer, jag typ lider mig fram för ja vill läsa ut den. har varit jätte angangerad att läsa massa andra böcker men orkar verklingen inte med denna, asså shiit. de e bara slutet ja inte orkar med. annars va boken jättebra :)
The End of My story.

Purple


Najsa tkr ja ;D

höhö


GratisBio


RÖDFEBER ;)

sha! igår så har kenny o ja varit tsm i 1år :) o jag färgade håret innan han kom hem till mig. vi gjorde inget speciellt, men mös framför en film o så men ska på bio imorron så :) o nu e vi förlovande men ringarna har inte kommit än :P tihihi
de där e typ min hårfärg :P
MVH

Mops

min blivande hårfärg?? ;)
MVH

Tihihi

Sha, sitter här o gör inte så mkt o vill att kenny kmr hit men får vänta tills imorron ;) And I'm soo gonna reape him mohahhahaha (6) .
Btw, har betsällt en grej som kmr nästa vecka lr nästa ändå :P men vet att de blir pengar över så ska köpa hårfärg för ja har typ blonda fläckar som ser gråa ut eftersom ja har svart hår som nu börjat bli brunt :P o ja ska ha 500kr av min mor! :o X) inte mkt mer att säga ;)
Bild ja har gjort om på mig själv :P
MVH

Rihanna

Sha! Var tvungen att nämna att jag älskar rihannas röda hår ;D så fiin o underbart :). skulle själv vilja testa att färga håret rött men alla säger bara "du kmr inte att passa i det" men hur vet dom de? ja har ju haft rödbrunt hår. fast skulle ja göra de så skulle många tro att ja härmar dom för de e ett par människor som har färgat håret rött som ja känner..aja bara de ja ville säga :D
MVH

Hehe.

Sha, ska ta o berätta lite om dagen. Har sovit, städat lite, ritat,varit me kenny, lagat mat,film,tv. När jag lagade mat så skulle ja ta fram glas o tallrikar o sånt o då va ja lite klantig o tappade ett glas i golveto de gick sönder :D hehe de roliga va att det studsa typ 3ggr innan de faktiskt gick sönder x) hehe.
imorron ska mamma,elin,julia,jag o eventuellt mormor åka till IKEA och äta frukost o pyssla lite typ :P allt blir grattis om man har ikea family kort som vi tydligen hade :P heheh. Inte mkt mer att säga ;)
MVH

FETT NAJS!

Asså guud hahah, hitta en mobil. Jalou TM sony ericsson. fettnice asså den här mobil e fucking chickphone! :D fett coool jue XD heehhe. Sammarbetar med D&G . men iaf skärmen e en spegel när den e släckt så enligt de lilla reklamgrejen ja så va de till för att spegla sig med o kolla sminket o sånt heheh XD
MVH

Trenchcoat

Tihih, sja typ få en trenchcoat om jag har tur :) såå fin ;D
MVH

Gillar't ;)

nice together :)
nice :)
MVH

Jag har nått att bekänna...

Jag erkänner, jag är sko-galen! :D heheheeh här kmr skor :D
LOVE THEM! har ja tur så får ja dom rosa (a)
MVH

Grejs ja vill ha :)

Reebook easytone ;)   Klänning från HM :) vill även ha en magtröja men hitta ingen bra för tillfället :P
MVH

Galningar

Shoop, här e en grej jag har funderat på. Varje dag ser jag folk gå runt i tunna jävla leggings, o jag säger bara "varför??" asså de e sviiiiiiiin kallt ute ju för i helvete. asså visst man kanske vill se bra ut men de e ingen ursäkt till att inte ta på sig mer kläder, när jag väl har leggings på mig så har jag ett par leggins som de e typ tunt flees som värmer benen + ett par tunna o sen ett par trikåleggins med paljetter på sidan, så då fryser man ju iaf inte så mkt. slutsumman av de är att jag e smart o har 3par leggins o alla andra e inte speciellt smarta som har 1 par tunna jävla leggings.
Ett annat ämne nu då ;)
Just nu sitter jag här o gör inte speciellt mkt, har nyss ätit en muffin :)
idag har de väl varit ganska ok i skolan, men segt, brukade tycka om onsdagar när vi hade hantverk på eftermiddan men nu har vi datordesign som ja inte har lust med ärligt talat...men iaf fick hålla på med illurstraitor o bla bla bla, har inget mer att skriva.....utom, nån som vet nått bra ställe man kan köpa eyelinier som e mer som en penna typ, inte pensel asså, o inte allt för dyr heller?
MVH

Down

Tjenare människor :) kom hem från kenny idag men har honom med mig ;) har inte bloggat på ett tag för internet har inte funkat hos oss o kenny va för lat för att leta upp en sladd så ja kunde va inne hemma hos han :P men problemet här hemma var att våran sladd hade gått av x) men pappa lagade de så nu funkar allt som de ska ;)
men iaf har haft de trevligt hos kenny,lite mkt tjockismat men ja lever ;) satt o spelade en massa på hans mobil men slog aldrig hans rekord förren idag när vi satt på bussen x) har även kollat på massa filmer :P vi kollade på just friends,men in black 2, o fantastic four 2(dom borde göra en till :D) hehe har bara haft sex en gång :o heheh så vi hade sex typ direkt när vi kom hem till mig XD heheh men iaf byee :)
MVH

Bilder

shuu, tänkte lägga in lite bilder från dagarna som gått :P here they come
Lollo o ja hade lite tråkigt :P, o btw för er som undrar så står de 'you are the tittiest tittie (ever)' :P ang, paranteset så e de så att ever inte kom med på bilden :P
målade naglarna oxå :P hade annorlunda innan ja fixa de här, fast samma färger, fick aldrig nån bra bild på de,
trixie e en smula sur på katterna nu när hon har slutat löpa, o theo ligger där o låssas som ingenting :P
min kjol ja gjorde, lite fail men ändå :P o mina "goda" tabletter som ja måste ta för ja inte dricker mjölk :P
THAT'S IT FOLKS!

Clotes

här kmr lite kläder från modehus som e väldigt snygga ;)
hehe ta för er bara ;D
MVH

Blowsight

här kmr en låt, o de e nog endast för er som tkr om rock ;)
MVH
btw, så har ja ett par kategorier för er som inte har märkt de ;) de här inlägget ligger bland 'musik'

Ballerina

Sha, i detta inlägg tänkte ja bara visa ett par skitfina ballerinaskor men hittade lite annat oxå som ja gilla, allting under 200kr(st)
en sminklåda lr va de heter för 199
fina shorts från ed hardy, tror faktiskt att dom kosta 249...minns inte rikitgt x)
o så ballerinaskorna kosta 199 :)
MVH

Fashion

Här kmr jag med ett tips på en hemsida som visar olika designers kläder o deras uppvisning från Stockholms fashionweek :)
Min favorit var Ida sjöstedt lr hur de stavas x)
här får ni webbadressen iaf om de inte blev en länk x)
ni kan klicka på andra desigers oxå de fanns cheap monday o fillipa K, de e dom ja minns :P
http://www.mercedesbenzfashionweek.se/extra/faq/?module_instance=7&action=question_show&id=1622
MVH

Bikini

Sha! Vet in om att man kan beställa bikinis redan nu? hehe tror ni visste de faktiskt ;) men iaf, hitta några snygga från halens som ja skulle vilja ha men de beror på om min strl finns i både bh o trosor, big boobs, small ass xD så kan inte köpa ett sånt där set om man inte kan välja två olika strlkar men iaf här kmr lite bilder:)
dom svarta med mönster e mina favoriter:P
den vita va skitfin oxå :)
o alla andra ;)
klicka för förstorning :P
MVH

Ginatricot

Jag tycker att gina e en jätte bra affär med skit snygga kläder :) o ville komma med ett underklädestips där ifrån ;)
3 par trosor för 99 o 3 par för 149. de för 149 e spets trosor så för er som inte gillar de så e väl de andra erbjudandet bättre :) dom ha ju jättefina underkläder där så passa på kanske ;)
finns fler ;) går bara in på deras hemsida :P http://ginatricot.se/
MVH

Melodifestivalen.

ShaSha, har nyss kollat på melodifestivalen för en gångsskull x) de va bättre låtar än förra året, iaf de lilla ja såg från förra året :P
Dom som var bäst va Danny som gick vidare till globen, grattis till dig :P
o sen tyckte ja om Le Kid som åkte ut o de va inte så kul :/, asså de typ skmma låtar/annorlunda uppvisningar som har typ vunnit Eurovision song contest, o dom hade typ annorlunda uppvisning som va riktigt färgglad o de gilla jag :) dom kanske skulle haft en chans om dom fick en ;P men vad vet jag :)
Swingfly som oxå kom vidare var oxå bra så de va väl tur :P
o en fråga e hur i helvete jonas matsson kom med? hans låt sög! hans röst sög! hur i helvet gick detta till??!!
hahha tur som fan att han inte gick vidare :P
MVH

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Ehh, I don't get it. :P ett sista ögonblick kan vara vad som helst, som när man gick ur nian, lr balen, den första o sista om jag har förstått rätt :P ett som kmr att hända e ju när man tar studenten o flyttar hemifrån o sånt :P hehe.
ett sista ögonblick som ja minns mer än ja har lust med är när Linnéa var tvungen att somna in :( grät så mkt den dagen o sen en gång när ja va mindre så hade jag en mus som hette Rakel som dog i min famn.. fler djur har ju dött o ja har gråtit över dom men ja har inte sett nån av dom.
vet inte va mer ja ska säga
MVH
Ps. slut på listan då, försöka hitta nått att skriva om ändå ;)

Dag 29 – Mina ambitioner

öh vet inte va de betyder men e inte de typ vad man e bra på lr nått positivt om dig själv? :P
okej, jag e faktiskt inte speciellt bra på något alls :P kanske knulla? XD får ta o fråga kenny XP heheh öh duktig på att lata mig? :D hehe vet inte, kan säga att ja e faktiskt inte speciellt bra på att trösta mina vänner men e dom nere så brukar dom iaf få prata ut o dom känner sig bra då(..tror ja iaf :P) hehe vet inte riktigt mer :P
om ambitioner betyder mål som emsi skrev så kan ja ju ändå berätta de :P, mitt mål just nu e väl att gå ut skolan o skaffa körkort, hitta ett bra jobb o flytta hemifrån så fort som möjligt x) hehhe inte mkt mer om de :D
MVH

MOBIL

hellu, sitter här o fryser o tror att ja har feber när ja vet att ja inte har det :P men skulle inte förvåna mig om ja fick de med tanke på att vi hade öppet fönster inatt. kenny ville inte jag. hehehe :P
idag har de varit skola o de va ok men tråkigt :P efter de så drog ja till sosso, o fick vänta på henne en halvtimme XD men de va värt de :P fick äntligen mobilen ja velat haft ett bra tag nu :P den e fett skön att hålla på o knappa med :P men just nu skulle ja kunna behöva lite pengar på mobilen x) ska tigga av mamma när hon kmr hem ;P
annars så har de inte hänt så mkt :P hehe :P soo byee
MVH
Mobilen

Dag 28 – Det här saknar jag

LANDET. saknar att åka till järlåsa med familjen så himla mkt. Brukade gå ner till sjön o bada när det var soligt o sitta på altanen o fika o lyssna på regnet när det regnade :). o så brukade åka till karlssons o handla lite där, o ica brukar vi åka när vi skulle köpa lite godis ;) o sen saknar man väl festerna en smula men inte lika mkt som för ett tag sen :P
saknar alla dom ja har förlorat oxå <3
tror de va allt :P
MVH

RSS 2.0