Give me!!!!


Tröstig

ååh e törstig som i h*lvete! dör typ ... kan ha nått med och göra att man svettades bort halva kropsvätskan för en stund sen hahahah xD you know what I mean ;)
hehe jaja ska väl ta och sussa lite kanske...och dricka..
hehe ja vill ut på krogen................
jaja hejdå!!

Uppsala

Hejhej! Är i Uppsala med mamma och mormor, fast på väg hem nu ;) har köpt en påse godis som jag och Kenny ska dela på men de vet han inte än ;) hehe köpte även ett par sneakers för 99 kr :) snyggish ;) hehe jaja byebye :)


Iphone 4s

wiiiii igår fick ja ett sms att min telefon hade kommit :D yaaay så drog till bjk o hämta den ;) den fungerar som den ska och e awesome :) heheh inte mkt mer att säga om den :P

ska dra och hämta mormor snart :P så byeee!!! ;)

Nästa inköp?

min lugg vägrar ju att samarbeta med mig så att den ska se bra ut och inte för kort så måste jag ha ett band eller mössa eller nåntig o mössa e ju lite vintrigt eller hur? ;) jaja så ska väl köpa ett nytt hippieband, mitt e ju borta :( buhu jaja byebye

Byxor

Åh hade sett ett par skit snygga byxor på Gina tricot med dragkedjsfickor typ, 599:- lite mkt för min smak måste ja säga, sen e ja inne på HM idag så finns de exakt likadana fast dragkedjorna e guldiga men de e nästan snyggare och dom kostar 299:- vart en aaaaniiiing sugen att köpa dom ;) ska kolla lite på min budget innan ja bestämmer mig (a)


klickat hem!

:D

jag måste visst ha större bröst än vad jag tror :s

shaa! haha jag ska ju göra 2 korsetter så måste ju ha rätt mycket form på de. och har ju testat mig fram nu och har fått tagit in skit mkt under bysten och på sidan om för att få dun "runda" effekten lr va man kan säga xD hehe asså ja visste att ja hade stora men dom ser ju inte så stora ut när man väl kollar tkr ja xD höhö jaja de va min intressanta story ;)

Fett glad fan :D

åh har kollat alla jävla butiker efter en bh som man knäpper upp ifram men dom har typ bara upp till c lr d och så gick ja in på bonprix och guess what i find :D en framknäppt bh i E-kupa precis vad jag vill ha :D för bara 149:- :) hihih glad! :D

Asså nej usch

asså gud jag blir fan upprörd över 2 grejer.
1. dom där ray bans som dessie o kissie andvänder, dom e ju för fan skitfula och jag älskar pilotbrillor. men den där grejen precis ovanpå förstör ju fy fan allting! så jävla fula, förstår fan inte vrf man vill ha såna?? ja blir irreterad!
2. små jävla 11-12 åringar som gå på vuxenavdelningen :s
ja var ju på stan igår och såg 11/12 åringar på hm's vuxenavdelning, hade världens jävla lust att skrika: gå för fan till barnavdelningen!!. asså min syrra e 12 och dom var mindre och smalare än henne och elin är lixom normal om man så säger, ta en xs tröja och den e fan fortfarande förstor så vrf gå dit? ja förstår om dom går till bikbok som har xxs me de har ju inte hm...asså vänta med att växa upp fan! vissa dricker ju t.o.m kaffe och röker :s de äcklar mig!! fan asså!!!!!

haha kul grej bara

såg ett par liknadne såna här på nån skobutik, kmr inte ihåg vem jag va med XD men jag sa, måste man har vita skor när man gifter sig? jag vill ha dom här :D höhö så roligt va de ;)

Fett stolt!

över mig själv ;) lite ego men fan sant! jag brukar alltid ta bussen till skolan fast än de bara tar 15 minuter att gå (10minuter för alla andra tydligen...) men idag beslutade jag mig för att GÅ till skolan mest pga vädret men så jävla skönt för kroppen endå ;) och sen skulle jag nog vanligtvis ta bussen till stadshuset och sen ta 6an där ifrån men gjorde inte de häller, gick istället till busshållplatsen som ligger typ 10 minuter bort från skolan ;) höhö åkte till sosso.
och sen så har man jobbat, och när jag kom hem så åt ja ju självklart. efter de städa jag rummet och tvättade en maskin tvätt!
och sen i morse så gick jag ut med hundarna, en i taget och sen en extra gång med julia för att ta lite bilder på videkissarna typ ;) heheh så idag har jag gått mkt och de va skönt ;) hihih nu ska jag dra bye!!

Gårdagens outfit ;)

smutsig spegel haha
och fan ja tror ja ska betälla dom där skorna :s vill fan ha dom XD

Köpa eller inte köpa?

dom kostar ju lixom 165kr och har fallit för gult xD

Så sjukt trött

Shaa. Sitter i skolan och har rast så sitter o lyssnar på lite musik :) tror nog att de blir så att jag drar hem vid 2 år så sjukt trött så kmr inte orka till 5, och imorron ska jag jobba. Och på fred lörd sönd.. Va gör man inte för pengar Höhö haka herrå


Sunglasses

åh skulle behöva ett par nya sånna här
har ett par men dom är förstora och sitter konstigt, vill inte ha dom som HM säljer just nu, dom e fett små :S dom passar inte min runda form :3 hehe men har för mig att ja hitta ett par helt OK på indiska så tror ja ska kolla runt igen när jag har fått lön :)
PUSSPUSS ;*

Look


Iphone 4s

shaa!! har varit rolig och beställt en iphone 4s ;) en vit ;) ville ha en uppgradering :) hihi så ska sälja min så om nån vill ha en iphone 3gs som fungerar som den ska så kan ni få den för 2000 ;) hehe fast kom på att mamma sa åt mig att ge den till elin och då sa ja nej för ja ska använda pengara att betala abonnemanget men fan ger ja den så kanske mamma betalar mitt andra hahha smart!! får se om de senare ;)
BYEE

Tandläkaren

shuu! ska snart dra till tandläkaren med mamsi :) sen till sjukan för mammas arm e inte bättre :/
men sen vid 12 så ska man träffa emsi o lollo på stan :) får väl se vad man gör för har inte så mkt pengar XD hehe jaja ska väl rulla vidare då ;) bye!

Skit snyggt jue!

ååh har sån jävla lust att köpa den! men de finns inte E :( har lust att köpa D iaf och få världens push up istället (a) hihi

Kollektion

Jo nu har ju vi avslutat vårat byxavsnitt i skolan så nu ska vi göra en kollektion ;) och kan ge en ledtråd på vad jag har för inspirationskälla ;)
blir några såna ;)

Snorig

Åh börjar känna att jag har varit snorig lite för länge, ingen förkyldning som har brutit ut heller, bara irreterande att de rinner hela tiden gaah..jaja funderar på en ny design men vette fan hur den ska bli :/ funderar på typ grå,rosa kanske silvrigt om man hittar nått bra silvrigt höhö jaja byebye!

Hahah klant

shuuu! hehe en lite rolig grej som hände idag e att ja e lite klantig, fick min tandställning för 1 vecka o 1 dag sen och sen idag sitter man o äter godis för att ja kan i stort sett tugga nu men fortfarande svårt, och känner ja nått i tandställningen och ja trodde att godis hade fastnat så ja drar bort de, men de va en snodd som hade lossnat så då hjälper man till att ta bort skiten XD haha så jag går o ringer tandläkaren och får en tid imorron bitte kl 9.10 och har ingen skola men måste gå upp tidigt ändå.. haha XD jaja får ta och äta lite mjukare godis nu ett tag ;) höhö jaja
puss på er ;*

Olja

shaa! sitter med lite recinolja i håret som ska snart tvättas bort ;) usch vad kladdigt de är men de ska funka bra ändå :) ska hålla på me de tills mitt hår e långt ;) om 3 månader kanske :P
och sen så har jag testat min fettförbränningsdryck som smakar inte så gott men dricker man allt snabbt så e de lugnt :) de ska ja hålla på med i 10 dagar
eh ja sen e de skola o då blir de väl tråk som vanligt hehe..jaja bye!!

fuck it I dont want you back

haha ska bort med min jävla p-stav. alla går in på att ha lingonvecka medans jag får lingonveckor -.- har fått nog nu lixom! lite sent kanske men fortfarande ^^ vet inte vad ja ska välja hmm...
jaja nu ska jag fortsätta ha ont i min nacke o tvätta min piercing

Byxprocessen

Det allra första jag gjorde var att fixa till mönsterdelarna och klippa ut dom
sen så sydde jag fast fickorna
¨
efter att ha tråcklat ihop dom så testa ja dom o dom var förstora
sen så när ja hade tagit in dom i benen så vart de så här :)
sen fixade jag bakfickorna
sen var de bara att fixa gylfen, sen fixade till midjan och markerade vart ja skulle sy
de vart ju så här
sen var de bara att sätta fast knapparna och fålla o då var de klart!
hela bilden syns inte men byxorna syns ;)
HEJDÅ!!!

Redovisning

Shaa sitter i skolan och ska snart redovisa mina byxor :P ska väl bli skoj ;) ska betala för dom idag :) fast ta hem dom imorron för Ellinor ska kolla på dom och ge mig ett betyg :) hihi jaja ska dra nu :)


Kissekott ♥

hejhej! idag har våran kära kisse Stina blivit uppskrämd av Milo. så ända från kl 1 på dagen så har hon gömt sig under soffan så för en stund sen fick vi nog och tvingade fram henne, vi lyfte t.o.m på soffan. så nu har hon mat,vatten och en kattlåda på mitt rum så hon får sova hos mig lite grann. Hon sitter just nu på min byrå och kollar på dörren..stackare då. jaja håller dörren stängd så länge som möjligt! vet inte om man skulle våga släppa ut henne, tänk om hon inte kmr tbx :/
jaja måste dra och fixa min redovisning! BYEE!!

Done!

Shuulululu! Är i skolan och gör inget, är klar med mina byxor och med presentationen , men har insett att jag slutar kl 5 o måste vänta på bussen i typ 50 minuter för de finns ingen buss som går 17.20 :( men sen insåg jag att ja får lön nästa vecka :D Yaay ska köpa dom där shortsen och jackan :) Höhö jaja Bye!!


Peace and love

sha! har aldrig brytt mig om att gå på festival men grymt sugen på peace and love i år, rihanna ska dit och fan va kul att göra nått annorlunda för en gång skull :) har inte gått på nån konsert eller sån nån gång :P heheh jaja vet att gika e på om hon inte tkr att de e allt för dryt :P ska väl försöka övertala lite annat folk oxå ;) hihi jaja byebye!!

Älskling :)

Shaa ligger bredvid Kenny i hans säng :) ska snart hem och duscha o städa och sen får vi besök av en vovve vid namn milo :) hihi ska bli skoj att Mimmi får valpar :) jaja Bye!!


Orkaaa!!

shaa! man går in på facebook och det ända man ser är statusuppdateringar om melodifestivalen. och vet ni? jag kunde inte bry mig mindre, jag tycker verkligen inte om melodifestivalen, dom förlora mitt hopp för flera år sen. har inte hört alla låtar men har hört loreens låt som gick vidare och jag tycker att den är inget speciellt. dom flesta kmr väl hata mig bara för ja skrev de haha, fast inte många som kollar på bloggen så de e lugnt ;) jaja ska väl ta o dra mig till kojs, är sjukt trött XD hehe
BYEE!!

Promenad

hejhej! har varit ute och njutit av vädret medans syrrorna cyklade ;)

Morning!!

hejhej! sitter i min säng och funderar på om jag ska spela sims eller kolla på film...svårt val faktikst :P
senare idag så ska jag hem till älskling :) får väl se när han vaknar, skulle gissa nånstans mellan 2 o 4 XD blir säkert så att ja får äta hemma då hehe :P försöker och komma på om ja ska käka en macka eller lite ministrone soppa :P och ska nog köpa fler, har en kvar och 2 av ost o brokoli soppan som inte var så god. ja kmr fan gå ner i vikt så om jag äter xD bara om ja kunde fortsätta så...:P jaja nu ska ja väl bestämma mig i denna beslutångesten xD hihih
BYEE!!
grrr!

För de var du som fick min fallskärm att vecklas ut

sjuk skön!!

Clotes


nått man kan ha ute på stan :)
nått man kan ha ute på krogen eller så :)
när man tränar ;)

Mimmi

hejhej! var hemma från skolan idag då. har fortfarande ont och kan inte tugga! och att svälja maten utan att tugga e inte bra för magen märkte ja igår haha. jaja tänkte möta skitungarna vid bussen så tog mimmi med mig, har inte gått ut me dom på as länge, de e bara mamma o pappa som gör de :P brukar inte klara av dom, men måste typ ha blivit starkare haha vi gick förbi 2 hundar och ja lyckades hålla emot  :) de va visst en annan rottweiler som var här i läby ;)
och kom på då att på söndag kmr ju milo hit och ska bli pappa ;) och mimmi blir mamma ;D yaay! fast tråkigt att chantil inte får vara hemma då..får väl åka o hälsa på han efter skolan på måndag :) om jag inte behövs hemma då...jaja får se :)

Linser

awesome!! ;) skulle lugnt vilja ha )
klicka så kmr de upp på en ny sida :)

Kallt?

asså e de bara ja eller e de kallt? har frysit ända sen igår o ja har inte feber, och de e typ normal tempratur i huset...så ja fattar inte :s sov t.o.m. me tjocktröja och mjukisbyxor :S jaja vette fan va de e för fel... herrå!!

Död ;)

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm. Nej 1,62 faktikst.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/] Jag har många ärr.
[x] Jag blir lätt brun.
[] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[X] Jag har en tatuering/ar –
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning. Jag har..
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[X] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. – Naveln
[] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[X] Jag jobbar – 
[/] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[X] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[ ] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.

[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[/] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått ”skinny dipping”.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.-
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel. 
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[ ] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[x] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[ ] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ /] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[  ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller. – 
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt. -
[ ] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[x] Jag har sett någon dö. räknas ett husdjur så
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter. Dom är farliga!

[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/] Jag är bra på att baka.
[] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan. 
[/] Jag vet hur man skjuter. Har testat men fortfarande osäker
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta” 
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[/] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[/] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[/] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.


ajie

hejhej. sitter och tråkar...och har ont i munnen..har iaf nyss tagit ipren så de börjar väl kännas bättre, men har insett att jag kan inte bita i nått. åt en banan och de tog typ en halvtimme :s men jaja om ett tag så kan man ta alvedon igen höhö. jaja herrå

Tandställning

:o
ja jag har äckligt ansikte, men jag jobbar på de. om 2 år har får man ta bort den här djävulen som gör ja man har ont ;)

Morning!

hello! sitter i soffan och är ganska nyvaken, men vaknade naturligt av solen så är rätt pigg! :) fett länge sen som ja gjorde de faktiskt ;)
jaja igår var man en liten stund på stan efter skolan. lämnade tbx mjukisarna på new yorker. sen köpte ja faktiskt ett par mint gröna jeans och de stod superskinny och dom skojar fan inte :S har 36 alltid! testar 38, får på mig dom med mycket arbete, tar på 40 och dom sitter bra, ska banta och då sa ja till ida "ja skiter i om dom här bli för stora, får fan sy in dom då XD" heheh så kan ju ha dom just nu hihi :) jaja nu tror jag att ja ska ta en dusch innan man drar till skolan :)
juste! hittade världens snyggaste shorts,  amerikanska flaggan typ, korta med hög midja! fy fan va snygga!, ja sa de: dom är mina när ja får lön!! tror dom kosta 269 eller 329 eller nått sånt :P. så jag ska vara rolig och lägga undan pengar till kameran och köpa senare :) höhö. blir väl i sommar eller så :) får ju asmkt lön denna månad ;) hhihi jaja, herrå!!! :D
(dom är grönare i verkligheten)

:D


Mjukisbyxor

Är skitskönt! Men är så jävla less hur dom gör dom nu för tiden, typ tighta, varför??? Vill man ha normala så får man typ köpa på killavdelningen eller åka till rusta. Finns vanliga på vissa ställen men har inte lust att spendera massa pengar på mjukisbyxor när man har dom typ hemma, fast just nu har ja oxå de i skolan för ja har piercat mig och e lite öm och e inte så bra att ha byxor som sitter hårt mot naveln och typ alla mina byxor gör de så Heheh. Jaja herrå!


Piercad!

woopwoop!! idag var de skola o är alldeles strax klar med byxorna! :D ska redovisa dom nästa vecka så blir klar imorron eller på måndag faktiskt :)
idag vart man piercad då! :D naveln ;) och emelie piercade tungan :P vart fett najs!
tvättade nyss rent och ska väl lägga mig snart. kolla lite på 2 ½ men och karatefylla ;)
jaja känner mig sömnig så avslutar detta nu då ;)
BYEEBYEE!

Just nu

nyduschad typ :P
sitter hos älskling och väntar på att han ska stänga av spelet så ja kan mysa! hihih
idag så har vi fått träffat mimmis partner eller va man kan säga ;) så nästa söndag så ska det bli parning :P eller a han kmr på söndag och ska stanna i 3 dagar :P då kmr chantil få vara i slavsta och busa med fiffin istället :)
jaa, vad mer har man gjort då? typ inget haha, städat rummet så de ser hyfsat bra ut ;) höhö jaja vette fan va mer man kan säga så herrå!!

Imorron smäller de!

hejhej! sitter i sängen med en sovandes emma bredvid :P har varit med henne sen igår :) har kollat på filmer och de va typ bröllop i båda och vi båda vart kära i bröllopsklänningarna som var med XD heheh. jaja
imorron så blir de piercingdags och mat innan de XD men efter de så ska ja faktiskt till sosso och vara lite barnvakt :P höhö jaja byebye!
juste! var och åt kinamat igår med familjen! super gott :D som vanligt då men ändå ;) hihih jaja herrå!

Är i korsnäs

Hejhej ligger bredvid älskling som sussar ;) mysig värre men ja e pigg :P hehe idag ska jag storstäda mitt rum!! Köpt nya låder så blir de bra så aka ja köpa fler :) eh jaja lägger väl upp bild på de när ja e klar :) pusspuss :*


Ikea

Shuuuu! Sitter hemma hos Sophie och ska snart till bussen. Idag har vi varit på Ikea och där köpte jag 2 lådor. Sen gick vi till Coop och där köpte jag Elle och en chipspåse. Sen gick vi där ifrån hem till Sophie igen. Och de var kallt som attans och vill inte ut igen xD hehe jaja byebye!!


Drunk?

hahah fy vad rolig bild asså XD
fast det roligaste är att jag minns inte när bilden tog, asså minns kvällen men inte bilden XD hahahah

De va allt

som jag hittade
köpte ett "hemma spa", mini läppstift för 19kr, Testprodukter för 19kr :P och sen istället för en väska så skulle ja få 3 produkter som yves-rosher väljer ;) hhiihih

French

shasha! sitter här och målar fransk manikyr ;) ska för hoppningsvis bli klar innan jag ska lägga mig XD haha
idag var de skola och de va tråkigt som vanligt. jaja när man kom hem så var de att ställa sig och göra pannkakor :P var ärtor med fläsk till de ^^* och medans ja fixade de så beställde lite mer grejer från yves (a) ska väl försöka hitta lite bilder på de men gör de snart och lägger upp de sen heheh ;) jaja byebye!!!

Mobilblogg

Hejhej! Sitter i skolan just nu och väntar på att lektionen ska börja, har arbetsmiljö och säkerhet, efter de blir de samhäll, sen lunch sen idrott som ska bli rätt soft kul och träna ;) efter de har vi svenska sen slutar vi :)) Yaay och imorrn så drar ja till syrran efter skolan :P
Byebye!!


RSS 2.0