Skit duktig!

här är en video som min kompis har gjort då hon visar när hon ritar. skit bra llt blev! väldigt talangfull e hon! :)
 
 

men åhhh...

jag har ju en bärbar dator. och själva vänsterklicken på musen funkar asdåligt :( jag sitter alltid i sängen med datorn i knät (oergonomiskt jag vet) så ska ja ha en vanlig mus lös så måste ja ju ha den på de lilla utrymmet på datan eller sätta mig i köket/vardagsrummet........ja trivs i min säng på mitt rum...jaja hejdå inget verkar gå bra för mig ändå.......

Skit..

Mådde bra igår men åt bara 2 ggr men de brukar va svårt efter man har spytt. Men mot kvällen mådde ja illa o trodde de skulle gå över efter ja hade sovit men nej nu mår ja illa, har ont i magen och har fått i mig 2 småtuggor av min macka...känns bara som ja ska spy om jag äter mer, plus att jag är helt skakis och känner mig yr. Blir de värre så drar ja väl hem antar jag "/ usch fy och blä


Sjuk

Usch trodde att ja mådde bättre men mår illa och har ont i hela kroppen och feber :( går hellre till skolan än ligga hemma och må illa "/ jaja herrå!


Usch fy och blä

trevlig morgon ja har haft...har blivit sjuk, först skitit 3 ggr sen spydde jag :( måste va magsjuka eller så var min cider gamal..ligger o mår illa just nu men spyr inte ännu..de e bra. 
Jag tog med mig emma hem igår så lollo kunde va själv i huset hehe..men ja om de e magsjuka så e hon nog oxå smittad..stackare..hon fick skjus till björklinge så fort ja hade spytt..eh ja mums lr inte....jaja kan väl ta o dricka min cola snart...har skakat den några gånger så den borde va kolsyrelös snart jaja byebye!!

Kissing in cars

Beutiful song! <33
 
 

King for a day

meeeeeeen hade visst skrivit en projektplan WTF XD haha men får väl skriva min loggbok...yaay...
medans ja gör de så kan nån av mina få läsare lyssna på en låt som min kusin har fått mig att börja lyssna på XD skit bra!! :D

Seg

sho!! nu har man kommit hem från skolan och ätit, ska fixa lite min projektplan som ja har glömt att skriva XD höhö
ja idag så har man haft grafisk komunikation med 100% närvaro som ja fick vet på utvecklingssamtalet....inte äns ja visste att ja hade 100% XD men iaf sen hade ja hål i 2,5 timme som ja spenderade med att fixa lollos tröja som tog längre tid än tänkt för ja var tvungen att sprätta upp dragkedja igen........höhöh men åt oxå :P sen hade man mode o design där ja fortsatte med min kavaj, skönit värra att ha nästan hela infodringen klar, ska bara sätta i ärmarna :P sen pussla ihop resten :) de e nog inte så mkt kvar om man tänker efter :P, och ja stannade kvar efter lektionstid o gjorde lite med infodringen höhö o gjorde klart resten på lollos tröja. och hade utvecklingssamtal, eh ja hösten har faktiskt varit jobbig på de vis att jag har varit borta pga olika anledningar. men vart förvånad att jag ändå hade G i de mesta , fast ja hade fått S-varning :S wtf? haha men de va 1 lektion, mkt annat så va de G :D o sen saker som är klara som de e ig i ska ja försöka fixa :) men endast 2 ämnen! jaja eh vart glad att ja hade VG+ för tillfället i mode o design för nån gång innan höstlovet så hade läraren sagt att jag måste komma igång o arbeta o vara mer närvarande för att få MVG som ja satsar på.hehe yaay ;D när arbetet e klart så blir ja nog nöjd :)men aa herrå!!!! :P

Tråk :P

Om mig
Hur gammal är du: 19
Tycker du om din längd: Jadå, skulle vilja vara längre men inte kortare
Vad klär du dig helst i: Jeans & en topp vardagligt.
Kort eller långt hår: kort tycker ja men de e typ mellan
Kan du sjunga: vet inte, tydligen på fyllan kan ja XD

Nyligen
Senaste du sov brevid: Kenny :P
Sista låten du lyssna på: will.i.am - this is love
Senaste du kysste: kenny
Senaste du krama: kenny

Förhållande
Singel: nix
Om nej på förra frågan, vad heter hon/han: kenny :P
Hur länge har ni vart tillsammans: 2år o 9månader :P
När träffades ni senast: igår :)
När ska ni träffas igen: vet ej
Om du e singel, Är du kär: -

Just nu
Vad gör du: det här, ska kolla på film snart :P
Hur mår du: bättre än i morse
Vilken/vilka sida/sidor är du inne på: blogg
Vad ska du göra sen: vet inte...rita?
Lyssnar du på nån musik, isf vad: Nej inte just nu

Veckan
Vad ska du göra imorrn: skola hoppas jag
Händer det nått speciellt i veckan: Ska förhoppningsvis vara med mina tjejor som va länge sen :D
Vilka ska du träffa: Emelie, emma, lollo o eventuellt eve :)

Symaskin

kolla på den hör förra året eller om de var året innan, ja vart lixom helt kär i utseenedet så men den verkar funka bra oxå, men mamma va envis om att den va ful så fick en vanlig vit.. höhö o nu har den slutat funka så mohahah :D
 

Läxa Höhö

Hade läxa om några designers och jag kommer inte riktigt igår vad läraren sa om man skulle rita nått som designersna hade gjort eller ta inspiration från de men gjorde båda men har bara tagit bild på de ja tog inspiration från så här e de och ja e rätt nöjd :P


Hemma idag

Igår kväll så lägger man sig 10, är vaken till typ halv 1 för att man har så jävla ont plus mår illa. o imorse så vaknar man och mår skitilla så man inte äns kan röra sig. men sen nu efter att ha legar i sängen typ 2 timmar så känns det lite bättre men mår fortfarande illa och så men har lyckats få i mig en smörgås så får väl se om ja får i mig nått mer sen.
Och igår så var ja duktig och jobbade på i skolan och sen när ja kom hem så gjorde ja läxor, och vart äntligen klar med den jävla boken! 
jag hade planerat min dag ganska bra oxå, vad ja skulle ha på mig, att ja skulle fixa lollos tröja, min symaskin funkar inte så bra och jag har ju haft praktik så har inte riktigt haft tillgång till en symaskin, men imorron får vi hoppas att ja kommer till skolan o får fixa allt. jaja nu ska ja kolla på harry potter 3 XD hihihi byebye!!
 
eh jaha tänkte visa lite som ja gjorde igår men min mobil vill inte lägga ut bilder på fb så ja......det kommer väl ett till inlägg via telefon istället

Not that alone ;)

hej! nu på kvällen så har jag varit med Emsi :P kuligt värre ;D vi har kollat på the dark shadows med johnny depp, o sen har vi typ kollat på massa gamla bilder o videos XD de va roligt :P mkt skratt. och nästa helg e jag nog förhoppningsvis med mina tjejor som va aslänge sen ;D yaay :P men nu sitter ja o lyssnar på musik och skulle skriva fakta om vivienne westwood som gick bra. min lärare sa att man bara skulle ta det viktigaste och de vart typ 4 meningar så eh ja...kul! jaja ska försöka lägga upp en video på fb mohaha XD byebye!!
 
sooo long time ago XD

Sjukan

sha! som jag skrev igår så fick ja problem med andningen sen vart de bara jobbigare så drog till skolsyster först och tog astma medicin då och de hjälpte inte så fick skjus upp till samariterhemmets akutmottagning och tog blod prov och kolla syresättning och fick ta EKG för första gången haha...men andningen hade inget med min astma och göra utan de va för jag var stressad och så. men skulle ta min astma medicin så fort det vart jobbigt vilket de blev igår kväll när ja skulle sova, så somnade senare ändå "/ jaja just nu känns de bra :) andades nog in för mycket rök på julmarknade, de var både ljus och öppna eldar och grejer som stod överallt så de va lite jobbigt. hittade tyvärr inget kul, de va inte så mkt som ja trodde. jaja nu väntar ja på mat och emsi :P heheh ska kolla på ronny och ragge hemma hos mig haha även älsklingen och pg kmr :P blir väl skojj :) jaja byebye!!!
 
jag tror jag är den enda ja känner som har sån är astma medicin, alla andra har typ bricanyl XD

School..

Sitter i skolan och väntar på lektion men funderar starkt på att dra till sjukan istället, jobbigt med andningen och ont i lungorna typ "/ hade de igår med..tror nog att jag drar när läraren kmr så får ja säga till henne om det.
Här e några bilder ja la upp på insta idag :P
@therese93


Sjukt jävla trött

Ligger i min säng och de e typ de ända jag har gjort oxå. Vakna vid halv 7 imorse och kollade bussarna, dom gick men kände att jag klarar inte av att gå till skolan så somna om och vakna halv 12 då. Låg kvar i sängen ett tag sen gick ja upp och tog lite frukost sen satt ja mig vid datan och har suttit där sen dess men nu e de avstängd och ja sitter vid telefon hehe.
För övrigt så mår ja allmänt dåligt. Lessen och ensam. Har blivit väldigt deprimerad känner jag. Alla är upptagna hela tiden så blir nog de av att sitta ensam hel jävla tiden..jaja hejdå..


Nationella

hejhej! börjar själv känna mig lat haha, orkar inte blogg längre typ men får försöka ändra på de ;)
idag på morgonen så hade jag nationella till kl 12. sen drog jag till min praktik som var min sista dag..lite tråkigt de men ändå skönt så ja kan jobba lite. ska bli kul att fixa klart min kavaj :) sist ja skrev nått så hade jag nog bara ritat upp mönstret men nu så har jag klippt ut alla delar och förstört en del haha måste klippa nytt...jaja de går fort och jag får försöka jobba på fritiden med :) 
för övrigt så har de snöat så mycket att alla regionsbussar är inställda och skulle tro att dom e de imorron oxå, de hoppas man för ja orkar inte gå till skolan XD hahah jaja här e ett par bilder ja tog här om dan :)
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0