3vligt

hahah som folk vet så fick ja ju 3 på min nya mobblifon o så såg jag att ja hade fått mobilräkningen (undra hur länge den har legat här utan att nån har sagt nått..) o trodde de skulle bli typ 400-500 spänn att betala men vart bara 202 o då vart man glad kan man ju säga, typ lite smått orolig att ja inte skulle kunna betala hela summan xD asså livet ser ljust ut igen :D plus att ja får 100kr över som är lite hjälp till en grej ;)
anyway idag så har de varit skola o fyfan va jobbigt de va på gympan men vi fick iaf beröm :P haha, kan behövas ibland för att orka kämpa. Sen hade ja lånat en bok idag o sen på svenskan så säger hon att vi ska läsa en annan bok O.o! suck! aja får väl låna om boken i värsta fall :P
.
.
.
efter skolan så drog man till sosso med kenny o var där en stund o sen drog man till stan där hon köpte sin jacka o lite andra smågrejor, o när ja skulle dra hem så var ja så jävla törstig så tänkte stanna på donken men neeej de hade 2 kassor öppna med lång kö....folk har lixom brottom fan! så var törstig ett braaa tag haha e de fortfarande :P jaja typ inte mkt mer utom att ja har pluggat vilket e ganska ovanligt haha xD jaja BYE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0